Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Újabb elnökjelöltje van a Magyar Demokrata Fórumnak

Újabb elnökjelöltje van a Magyar Demokrata Fórumnak. Viniczai Tibort, az MDF alelnökét hétvégi ülésén jelölte a Fejér megyei választmány.
Almássy Kornéllal és Olajos Péterrel együtt így már három kihívója lesz a szeptemberi választáson Dávid Ibolyának - tudta meg a Független Hírügynökség Takács Jánostól, az MDF Fejér megyei elnökétől.

Viniczai Tibor a Független Hírügynökségnek elmondta: vállalja a megmérettetést. Markáns gazdasági üzeneteket, valamint határon innen és túl a nemzeti értékek, érdekek védelmét közvetítő és érvényesítő pártot szeretne.

Almássy Kornél alelnököt a Somogy megyei, Olajos Péter európai parlamenti képviselőt pedig a Hajdú- Bihar megyei választmány jelölte a közelmúltban.

Dávid Ibolya 1999 óta az MDF elnöke. A párt országos választmányának március végén meghozott döntése szerint az MDF XXII. tisztújító országos gyűlését szeptember 27-én tartják. Ekkor kerül választják meg a pártelnököt és az elnökségi tagokat.

Olvasóink írták

 • 9. fleisner 2008. augusztus 27. 15:20
  „7 és 8, Demszky, mond ez valamit???? Kellett Tarlós ellen egy megosztó esélytelen jelöltet állítani?? Ha Bp. nem SZDSZ-MSZP irányítás alatt állna, vajon mennyi oénz maradt volna a kasszába, akár csak a BKV-s botrányokra, vagy a 4-es metróra gondolok. Persze maguknak az Zorbánozás a mindenük, még a gyurcsány is jobb, írja arvacska, ön ennyire korlátolt? schmukk andoros lézengő ritterek, leisztinger-féle csődgyárosok, ezek seggét nyalja most ibolya, a nullagerincű baromi szintre amortizálódott pártjával, még egy ki@aszott elnökválasztást is csak ármánykodással képes levezetni, nem orbán ragaszkodik a hatalmához, hanem ez a kiszikkadt kalapos némber, a lerohadt szemétdomb főtyúkja.”
 • 8. van még mdf? 2008. augusztus 26. 22:54
  „Ibolya nem ezt a szocit zárta ki korábban soraikból?”
 • 7. egyezik 2008. augusztus 26. 21:22
  „Teljesen egyetértek az előttem szólóval.Dávid Ibolya kipicsá..ta Viktort.A baj, hogy elment balra, amit valóban az MDF nem tehet meg. Igazság van abban, hogy a Centrum helyét akarta,de nem tudta elfoglalni, mert a Centrum nem volt rendszerváltó párt, az MDF igen.A centrum nyithat csak jobbra, balra, az MDF nem, de ettől még Ibolya pügyesen lavirozik,A társaság meg biztosit neki kb. 160.ooo.szavazatot.Viktornak meg a polgári körök, meg a Jobbik, Nincs ebben semmi különös. Ibolya nyerni fog, és bizony elveszi a szavazatokat jobbról, na itt a baj.”
 • 6. arvacska 2008. augusztus 26. 21:16
  „Dávid Ibolyát nem szeretem , szeretném leszögezni.
  De .......a kisujjában több van, mint a nevezett két embernek.Ha ő nincs, ma az MDF Orbán Viktor martaléka lenne. Szerintem totál elege volt abbol a 4 évből, amit Orbán mellett töltött. Hol ül Lezsák, a fideszbe, na ezt nem akarta Dávid Ibolya. Okosan elkülönül, kipakolta az árulókat Orbán meg behuzta őket,megfizette nekik a bomlasztási, sikertelen tervet. Az MDF önállóan bejutott, ez a lényeg, de azért mert átvette a Centrum politikáját és nyitott lett. Felvállalta a Tisztelt társaságot, ,na és akkor mi van, Orbán meg a Jobbikot, mert győzni akar.
  Hajra Ibolya, bár nem szeretlek, de elismerem, hogy taktikusan dolgozol.Minél távolabb Orbántól, nála még Gyurcsány is jobb.”
 • 5. kató néni 2008. augusztus 26. 19:41
  „új tagokat az MDF-be!
  http://barikad.hu/node/17382”
 • 4. tora 2008. augusztus 26. 18:15
  „Jó ez a Viniczai! Alpolgi a szoci főpolgi mellett és vádlott több száz milliós bűnügyben is. Oda való a poszmatra, mint az mdf!:)”
 • 3. kleizmeir 2008. augusztus 26. 17:35
  „Na, és melyik 2 a Tisztelet Társasága jelöltje (gyengébbek kedvéért: néhány reprezentáns: Korda György, Leisztinger/Pick-kifosztó és a Xénia-köcsög politikai kalandor Schmukkandor/? Ja és D. Ibola a miniszterelnökséget is vállalná! Elkéstél kisanyám, erről már lemaradtál!”
 • 2. Dávid Demokrata Fóruma 2008. augusztus 26. 16:57
  „Osztd meg és uralkodj, Ibolyka tudja, ismeri a receptet!”
 • 1. tapsi 2008. augusztus 26. 16:33
  „Három alternatíva van. Vagy visszalépnek mindhárman Ibolyka javára, vagy kiválasztanak maguk közül egyet, a másik visszalép a javára, és megverik Ibolyát, vagy elindulnak mindhárman, és akkor tuti Ibolya nyer.
  De szerintem ez színjáték. Most mutogatják magukat, a média központjában maradnak azzal a látszattal, hogy az MDF-nek több alternatívája is van. Egy frászt. Ha tényleg más demokrata fórumat szeretnének, mint ami Dávid Ibolya épít, akkor egyként kellene kiállni ellene. Egyként, egy emberrel. Szerintem erre a legmegfelelőbb Olajos Péter lenne - kellő politikai érzékkel, kellő konzervatívizmussal, kellő tapasztalattal rendelkezik. Nem úgy, mint a másik két ember.
  De a legérdekesebb ezekkel az emberekkel kapcsolatban, hogy mind a hármat Dávid Ibolya emelte fel. Almássyt az ő javaslatára választották meg az IDF elnöki székéből az MDF alelnökének, Olajos Péter is úgy jutott ki az EP-be, hogy Ibolya visszalépett a javára a listavezetői helyről...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzváltót raboltak ki Budapesten - lelőttek egy férfit

A pénzváltó tulajdonosa az a szír férfi, akit egy fegyveres támadó lőtt meg kedden reggel egy V. kerületi pénzváltóban. Tovább olvasom