Délmagyar logó

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 0°C Még több cikk.

Újabb MDF-es leszámolás készül?

Felvetődött az MDF vezetőségében, hogy leváltják Kiss Gábort, az Antall József Alapítvány főigazgatóját. Antall József özvegye elégedett Kiss Gábor munkájával.
A Magyar Hírlap értesülései szerint ennek állítólag az az oka, hogy a szervezet munkatársai inkább az ellenzéki pártból kizárt Almássy Kornéllal szimpatizáltak, mint Dávid Ibolyával, bár a legutóbbi elnökválasztási kampányban nem vettek részt.

Megkeresték az ügyben Fülepp Klárát, Antall József özvegyét, aki azt mondta, hogy elégedett Kiss Gábor munkájával, és semmiképpen sem egyezne bele a leváltásába. Fülepp Klára az alapítvány kuratóriumi elnöke, egyben Kiss Gábor munkáltatója is, így az ő szava dönt az ügyben - olvasható a cikkben. Kiss Gábor külföldön van, a lap munkatársa nem érte el.

Olvasóink írták

  • 2. belabacsi 2008. november 12. 09:36
    „utolsokat vergödnek,ugyse jutnak be legkozelebb a parlamentbe /már ha nem lesz csalás/?”
  • 1. cyt 2008. november 12. 09:21
    „Ez a mostani MDF egyre jobban kezd hasonlítani a volt MSZMP-re.... Ebben a pártban is PONTOSAN UGYANAZ látszik - kívülről nézve -, mint az MSZP-ben. Vannak benne olyanok, akiknek nem tetszik az események menete, de ha túl hangosak, akkor kirúgják őket, ha meg csak meghunyászkodóan berzenkednek, de a döntő pillanatban mindig beadják a derekukat, akkor megalkuvók. Nincs a mostani párttagságban elegendő erőarra, hogy újítani tudjon, vagy kilépve megpróbáljon "ellenpropagandával" egy JOBB pártot létrehozni, mint amiben éppen vegetál. Mindez azt mutatja, hogy totálisan tömkre van téve ebben az országban a társadalmi élet, a közösségi morál, de a polgári jog is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Örvényben a médiatörvény tervezete

Úgy tűnik, hiába volt az ötpárti erőfeszítés, a parlamenti pártok a nyilvánosság felháborodása miatt… Tovább olvasom