Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Újabb színházi vezető zaklatásairól suttog a szakma

Marton László és Kerényi Miklós Gábor után egyre megdöbbentőbb vádakkal illetnek egy harmadik személyt is.
A BorsOnline információi szerint számos újabb rendező vagy színházigazgató nevét suttogja a szakma. Egyvalakié azonban a többiekénél is gyakrabban merül fel – sokan beszélnek már úgy róla, „ő lesz a következő", akinek viselt dolgai hamarosan napvilágra kerülhetnek.

Ahogy a korábbi esetekben, most is először internetes bejegyzésekben lehetett olvasni az újabb színházi vezető nevét – hol a monogramját, hol a teljes nevét, valamint róla is a legtöbben úgy fogalmaznak, „mindenki tudja róla", „kíváncsi vagyok, ő mikor bukik le?" Színházi büfékben, informális beszélgetésekben egyre gyakrabban merül fel a neve, az „ő dolgairól" is sokan suttognak.

„Azt mondják a gonosz rossz nyelvek a pletykás Pesten, hogy XY pont ugyanezt csinálja a zsenge, ifjonti színészuracsokkal"
– írta például egy internetező, de nem csak a névtelen kommentelők körében forog hetek óta az ő neve.

A Marton és Kerényi ügyében folytatott, hetek óta tartó nyomozásunkban is minduntalan felmerült ezen, ötvenes éveiben járó vezető személye is. Az ő módszere is éppoly kényes, mint megvádolt elődeié. Színházában úgy hírlik, sokan kerültek be ugyanazzal a rájuk erőltetett módszerrel – kulcsra zárt irodája félhomályában „tart meghallgatást", ahol nemegyszer szexuális szolgáltatás volt a hőn áhított szerep ellenértéke.

De nem csak szereposztó díványa híres az említett színházi szakembernek, a próbákon tanúsított stílusát is sokan nevezik minősíthetetlennek, többen inkább felmondanak, elmenekülnek munkamódszerei elől.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázár is megszólalt a zaklatásokkal kapcsolatban

Lázár is megszólalt a zaklatásokkal kapcsolatban
A minisztert faggatták a Tiborcz Istvánnal való találkozójáról is. Tovább olvasom