Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Ujjlenyomatot hagytam magam után

Kovácsné Cseh Annamáriaként mutatkozott be, ám ezzel meg is adott minden információt, melyet magánéletéből nyilvánosságra akar hozni. A magyar szupermodell, aki első filmjének, A fény ösvényeinek vetítésére érkezett Szegedre, azt azonban szívesen elárulta: nem véletlenül van már itthon másfél éve. Vélhetően hátat fordít a kifutóknak, és valami egészen új dologba kezd.
Tíz évig képviselte hazánkat a nagyvilágban. Fotó: Schmidt Andrea
– Milyen érzés volt beülni a moziba az első vetítésre?

– Már a legelső vágásoknál láttam a félkész verziót, így a bemutatón már kevés meglepetés ért. Legelőször viszont nagyon furcsa volt látnom magamat a képernyőn, hiszen a forgatások alatt soha nem néztem vissza a felvételeket.

Első és utolsó filmszerep

– Ez volt az első filmje. Elégedett a munkájával?
– Az első, de valószínűleg az utolsó is. Nem tervezgetek filmes karriert. Számomra ugyanis ez a forgatás óriási élmény volt. Nagyon különleges időszakot éltem át azokkal a drága emberekkel, akikkel dolgozhattam. Szeretném, ha ez így maradna, és így őrizhetném meg a szívemben.

– Munkájának köszönhetően évekig az utazásról szólt az élete, másfél éve azonban itthon van. Összefüggésben van ez azzal, hogy a forgatáson ismerkedett meg színészpartnerével, Kovács Lajossal, akihez azóta feleségül ment?
– Végül is – ahogy mondják – minden mindennel összefügg. De a magánéletemről nem szeretnék beszélni. Egy biztos: az elmúlt tíz év során meglehetősen nehéz, sajátos és nagy szorgalmat igénylő munkát végeztem, ezért most élvezem, hogy a valódi hétköznapok békés pillanatait megélhetem. Az egyetemi tanulmányaimat folytatom jelenleg, most ez számomra a legnagyobb kihívás. Eddig a fizikai adottságaimat kamatoztattam, de úgy éreztem, itt az ideje annak, hogy valami mással foglalkozzak.

Beteljesedett pálya

– Ez azt jelenti, hogy végérvényesen hátat fordított a modellszakmának?
– Meglátjuk. Az idő telik, és én nem szeretném megvárni azt, amikor már nem lesz szükség rám. De büszke vagyok arra, hogy tíz évig helyt álltam nemzetközi szinten, Magyarországot is képviselve a nagyvilágban, és hagytam egy ujjlenyomatot magam után. Számomra beteljesedett az a feladat, amit kitűztem magam elé: úgy érzem, elértem mindent a modellpályán.

– Nem is hiányzik az az élet, amit modellként élt?

– Számomra már nem kihívás, hogy távol legyek a családomtól hónapokig csak azért, hogy a címlapokon legyek. Elmondhatom, hogy már dolgoztam a divatszakma legnagyobbjaival, azokkal, akik ezt valóban művészi szinten művelik. Jelenleg is én képviselem az Angel nevű parfümöt, szóval komolyan mondom, hogy nincs már miért küzdenem.

– Ön a világ harminc legkeresettebb modelljének egyike, és tulajdonképpen egyetlen versenynek, a Supermodel of the Worldnek – melyet tizennyolc évesen megnyert – köszönheti, hogy felfedezték. Sokan próbálkoznak ezzel a szakmával Magyarországon is, mégsem sikerült még senki másnak az áttörés. Mit gondol, miért pont önnek jött össze?

– Modellkedni több színvonalon lehet. Sok-sok éves munka áll a mögött, hogy idáig eljutottam, és azt hiszem, ezen a szinten már az emberi értékek is számítanak, nem csupán a szépség. A természet adománya egyébként szerintem nem csak a modellpályán nem elég. A külső adottság az életben sem ér sok mindent, ha nincs mögötte semmi. Sőt: a legtöbb ember attól szép, ha belül szép.

Civilben smink nélkül

– Cseh Annamáriának mint nőnek adott valamit a modellkedés, amit hasznosítani tud a mindennapokban? Sminkelésben, frizurában, öltözködésben, bármiben.
– A természetességet szeretem. A munkámban teljesen kimerítődött az az igényem, hogy csinos ruhákat és merész sminkeket viseljek. Nem állok reggelenként például többet a szekrény előtt, mint bárki más. Legtöbbször felveszek egy nadrágot, egy pulcsit és kész. Sminket pedig egyáltalán nem viselek. A magánéletemben szeretek valóban önmagam lenni, mindenféle máz nélkül. És komolyan mondom: ha valami, hát ez nagyon fontos nekem.


A furcsa pár

Kovács Lajos a Tükevár forgatásán. Fotó: Tésik Attila
A 27 éves szupermodell és a 61 éves Kovács Lajos tavaly ismerkedett össze a Fény ösvényei című film forgatásán. A Kontroll és az Argo című filmekkel ismertté vált színésznek ez már a második házassága, Cseh Annamária még nem volt férjnél. Bár kapcsolatukat hosszú ideig titkolták, és azóta sem szívesen beszélnek magánéletükről, egy interjúban elárulták: azonnal egymásba szerettek.

A modell csodálta és őrangyalának tekintette a tapasztalt színészt, akit pedig a fiatal lány sztárallűröktől mentes természetessége és közvetlensége nyűgözött le. Sokan talán kétségbe vonják: hogyan lehet egy pár két ennyire különböző korú, érdeklődésű és külsejű ember. Lapunknak adott interjúja közben azonban hallottuk, amint az ifjú feleség telefonon beszél férjével. Semmi kétség: imádják egymást. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Agrárfórum a vidékért

Halásziban a Kereszténydemokrata Néppárt agrárfórumán hangzott el kedden: azért kell nemzeti kormány… Tovább olvasom