Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Újra Sopronban a RIB

Sopron Munkatársunktól Újra Sopronba költözött a Nyugat-dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottság (RIB) irodája. A szakmai titkári teendők ellátásával Almássy Lászlót bízták meg.
Amikor Walter Dezsőt megbízták a Nyugat-dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottság vezetésével, nyilvánvalóvá vált, hogy a szombathelyi iroda megszqnik, illetve ismét Sopronba költözik. (Szombathelyen azért létesítettek egy kihelyezett irodát, mert a RIB központja ugyan Sopronban van, de az elnök korábban Vas megyei volt – a szerz.) Erre április 18-án került sor. Az elnök szakmai titkára Almássy László lett, aki korábban a város idegenforgalmi igazgatója volt.
– Azzal, hogy visszaköltözött Sopronba – az Új utcába – az iroda, nem kerül hátrányba Vas és Zala megye – mondta Almássy László. – Viszont szorosabb munkakapcsolatot alakíthatunk ki a Magyar Turizmus Zrt. Regio-

nális Marketing Irodájával. A RIB célja, hogy erősítsük érdekérvényesítő képességünket. A hangsúlyt elsősorban a kastély- és kerékpáros-turizmusra fektetjük, hiszen a Nyugat-Dunántúl rendkívül gazdag kastélyokban és várakban, éppúgy, mint Burgenland.
Kiemelt területünk még az egészségturizmus, a régió termálfürdőire alapozva.
Pályázataink – amelyek a jövő héten jelennek meg – ezeket a célkitqzéseket tükrözik, együttmqködést szorgalmazva Auszt-

riával és Szlovéniával.
A szakmai titkári teendők ellátásával Almássy Lászlót bízták meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvénysértés vagy nem?

Sopron Munkatársunktól Jogsértést követett el Fodor Tamás – jelentette ki Kalmár István, az… Tovább olvasom