Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Ülést tart a csornai képviselő-testület

Csorna város képviselő-testülete április 27-én, csütörtökön délután két órakor tartja soros ülését a városháza nagytermében.
Az ülés napirendjén több beszámoló is szerepel: így a város közbiztonságáról, a Csukás-szakközépiskola szakmai munkájáról, az önkormányzat 2005. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról, valamint a tavaly végzett pénzügyi-gazdasági ellenőrzések tapasztalatairól adnak számot az illetékes vezetők.
Rendeletet alkotnak a képviselők a távhőszolgáltatásról, a távhőszolgáltatás díjáról, az épített és a természeti környezet értékeinek helyi védelméről. Megállapítják a Csornahő Kft. 2005. évi melegét és jóváhagyják a cég ez évi üzleti tervét.
Közbeszerzési eljárást indít a testület a város tulajdonában lévő utak hóeltakarítási síktalanítási munkáinak elvégzésére és meghatározza a búcsúvásár időpontját. Lezárják az ipari park közműépítési munkáira, továbbá a Széchenyi-

iskola alsó tagozatos épületének felújítására kiírt közbeszerzési eljárást. Döntés várható a polgármester illetményének és az alpolgármester tiszteletdíjának emeléséről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállal idén nyári munkát?

Tovább olvasom