Délmagyar logó

2018. 11. 21. szerda - Olivér 3°C | 8°C Még több cikk.

Ünnepi programok március 14-én

Enese. Az iskolai aulában holnap este 6 órakor a Himnusz, majd a Borostyán kórus dalcsokra hangzik fel, ezt követően az általános iskolások adnak mqsort. Az ünnepi beszéd után megnyitják Káldy Mihály kiállítását, végül megkoszorúzzák Hetvényi István emléktábláját.

Győr. A Fidesz, a Fidelitas és a KDNP győri szervezetei holnap este 6 órától tartják gyertyagyújtással egybekötött megemlékezésüket az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából. A Batthyány téri parkban, a Millecentenáriumi emlékmqnél kezdődik a megemlékezés, beszédet mond Varga Mihály, a Fidesz alelnöke és Szijjártó Péter győri elnök. Kérik a résztvevőket, gyertyákat vigyenek magukkal.
Győr-Ménfőcsanak. A Bezerédj-kastély nagypincéjében holnap este 6 órakor kezdődik az emlékmqsor az általános mqvelődési központ tanulóinak előadásában. Ezt követi a gyertyagyújtás és a koszorúzás.
Győrszentiván. Az Ifjú szívekben élek címq megemlékező rendezvény holnap délelőtt 10 órakor koszorúzási ünnepséggel kezdődik az ismeretlen hősi halottaink emlékhelyénél (kopjafa az új temetőben). Ugyanekkor a Hősök szobránál is koszorúznak, majd délután fél 5 órakor a Kossuth-dombormqnél helyezik el az emlékezés virágait. Innen vonulnak az ünnepélyes zászlófelvonáshoz, a mqsor helyszínére a Hősök szobra érintésével. Az ünnepi mqsor a moziban lesz, beszédet mond dr. Sík Sándor önkormányzati képviselő. Közremqködik a Veres Péter Szakközépiskola Győri Lovas Nemzetőr Díszszakasza, a Rába Fúvószenekar, a Váci Mihály Általános Iskola tanulói, a Cserók néptánc-

együttes, a József Attila Énekkar. A mqsor után fáklyákkal vonulnak a Hősök szobrának megkoszorúzására.
Győrújbarát. Az önkormányzat rendezvénye holnap este fél 6 órakor kezdődik a Kossuth-szobornál, onnan fáklyákkal vonulnak a mqvelődés házáig. A mqsort követően itt ünnepi képviselő-testületi ülésen adják át a

község 2007. évi kitüntető

címeit.
Kunsziget. Az önkormányzat ünnepi megemlékezésén, holnap este 6 órakor az általános iskolások adnak mqsort a kultúrházban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézi a sztárokkal készült mqsorokat?

Tovább olvasom