Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Útlezárás

Kunsziget–Dunaszentpál. A VII. Sziget Rally (Krampusz-kupa) idejére vasárnap reggel 7 órától délután 5 óráig lezárják a Kunsziget Dunaszentpál közötti útszakaszt. Ez idő alatt Kunszigetet Öttevény, illetve Mecsér irányából lehet megközelíteni. További információ a www.a-r-c.gportal.hu honlapon található.

Diákakadémia

Győr. A Révai Miklós Gimnázium 203-as termében ma délelőtt 10 órakor kezdődő diákakadémián Kui Szilárd joghallgató és Korcsmáros Tamás biológushallgató tart előadást arról, miért érdemes már középiskolásként kutatással foglalkozni.

Lakossági fórum

Győr. Horváth László, Marcalváros II. önkormányzati képviselője meghívott szakemberek részvételével a városrész parkolási helyzetével kapcsolatban lakossági fórumot tart hétfőn este 5 órai kezdettel az Arany János-iskola könyvtárában. Várja az érdeklődőket és javaslataikat.

Nyílt nap

Győr. A Forrás Waldorf iskola nyílt napot tart a leendő első osztályosok szüleinek kedden délelőtt 9 órától a töltéstavai iskolában (Iskola út 40.).

Gazdák figyelmébe

Mórichida. A Rába Szövetség tájékoztatót rendez a környezetkímélő és a biogazdálkodás népszerűsítésére, illetve a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatban hétfőn este 6 órára a művelődési házba. Igény esetén további Rába szövetségi tagtelepülések számára is szervezhetnek előadást. Az érdeklődők Sulyok Anikó ügyintézőt keressék a 96/287-223-as számú telefonon, vagy a rabaszovetseg@vipmail.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tüzes téli trend

A rubinvörös teszi ragyogóvá a szokásos téli színeket: a feketét-fehéret és a szürkét, a türkiz… Tovább olvasom