Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Üzletemberek tíz országból

Szakmai programok bőséges kínálatát nyújtotta a XII. Győri Általános Vásár, ezek közül igen sikeres és emiatt folytatásra érdemes volt a nemzetközi üzletember-találkozó.
A Győri Általános Vásár keretében megrendezett nemzetközi üzletember-találkozóról lapunk kérdésére a szervező, a Felkínálom Marketing Menedzser Center igazgatója, Török Antal elmondta: ma már húsz európai országban vannak kapcsolataik, s valóban örvendetes, hogy tíz ország képviselői elfogadták a meghívást a Győri Vásárra. Majdhogynem szűknek bizonyult a helyszín, a Magvassy-sportcsarnok galériáján lévő tárgyalóterem. Nyolcvanan voltak a meghívóval érkezők, s rajtuk kívül még harmincan a vásárt látogató s a találkozóra is betérő üzletemberek.

Mérhető eredmények

Születtek kézzelfogható eredmények is a hasznos ismerkedésen túl. Egy belga cég például furnérlemezek gyártására keresett és talált itt magyar és szlovák partnert. Egy szlovák, világítóberendezéseket gyártó cég magyar forgalmazóval kötött megállapodást, egy másik, szintén szlovák, professzionális szerszámokat forgalmazó cég is új üzlettársat talált.
Török Antal a nemzetközi üzletember-találkozó résztvevői közül külön is említi a lengyelországi és a csehországi kereskedelmi tanácsost, a jugoszláviai és az osztrák kereskedelmi szolgálat vezetőjét, a magyar–olasz kereskedelmi kamara főtitkárát.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Művészetek és Kézművesek Völgye

2002. július 26-tól augusztus 4-ig ismét - immár tizenhatodszor - megrendezésre kerül a Művészetek… Tovább olvasom