Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Üzleti kapcsolatépítési lehetőségek Németországban

2006.04.06-07  között Németországban kerül megrendezésre az OST-WEST vállalkozói börze, nemzetközi ÜZLETEMBER-TALÁLKOZÓ, mely már hagyományosan évente tavasszal és ősszel várja mindazon vállalkozókat, cégeket, akik szeretnék üzleti kapcsolataikat - bérmunka, export-import, cégképviseleti-, közös vállalati-, befektetői lehetőségek terén - kiszélesíteni.

Az FMMC német partnere által, a német kamarákkal közösen rendezett korábbi találkozókon a számos német cégen túl, több holland, belga, orosz, bolgár, cseh, szlovák, lengyel, szlovén, magyar cég is képviseltette magát. Ezen találkozók sikere alapján jó lehetőség kínálkozik a vállalkozások számára a kapcsolatok építésére.

Szakmai területek: Gép- és berendezésépítés, fémmegmunkálás és acélszerkezet-építés, környezettechnika, építőipar, elektrotechnika, villamosipar, folyamatvezérlés, üveg-, fa- és műanyag-megmunkálás, kereskedelem, szállítmányozás és logisztika, űr- és repülőgépipar beszállítás. A találkozón több szekcióban nyílik lehetőség a kapcsolatépítésre, melynek ideje alatt termék és szolgáltatás kiállítása, bemutatása is lehetséges.

Cél, hogy a kis- és középvállalkozók, vállalkozások minél több lehetőséget kapjanak, a korábbi németországi rendezvények pozitív tapasztalatai alapján.

A legutóbbi találkozón például 225 üzleti tárgyalásra került sor, mintegy 45 kooperációs megegyezés köttetett a fent felsorolt országokból érkezett 79 résztvevő cégképviselő között.

Úgy gondoljuk, hogy a fenti programmal üzleti kapcsolataik bővítésében, az Európai Unióhoz való csatlakozás lehetőségeinek kihasználásában segítséget tudunk nyújtani, az egyébként rendkívül kedvező feltételekkel rendezendő találkozó során.

Részletes információkkal, programmal készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére. Részvételi szándékuk esetén kérjék a részvételhez szükséges nyomtatványokat. Jelentkezés március 30-ig!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országos uborkaparti hetedszer

Hetedik alkalommal rendeztek a tóközi Markotabödögén uborkapartit szombaton. Az esemény az évek során – elsősorban Szabóné Szűcs Ildikó polgármesternek, valamint a szakmai támogató Dunakiliti Konzervüzem Kft.-nek és a koroncói Horker Kft.-nek köszönhetően – az e zöldségfajtával foglalkozók legnagyobb hazai seregszemléjévé vált. Tovább olvasom