Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

V4-es közös részvétel a tokiói utazási kiállításon

A Magyar Turizmus Zrt. a V4-es együttműködés keretében a másik három tagországgal – Csehország, Lengyelország és Szlovákia – közös standon fog bemutatkozni a tokiói JATA World Travel Fair kiállításon szeptember 14-16 között.

A 99 nm-es szigetstandon a Magyar Turizmus Zrt. informátorai mellett a négy országból érkező utazási irodák, a cseh, lengyel és szlovák turisztikai marketingszervezetek és egy lengyel légitársaság fogja képviselni a V4-es országokat. A kiállítást megelőző napon, szeptember 13-án workshop keretében kerül sor a legújabb trendek ismertetésére, a négy ország turisztikai szolgáltatatóinak bemutatására. A szakmai találkozó lehetőséget biztosít a V4-es országok képviselői és a japán turisztikai szakma közötti párbeszédre is. Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia a szakmai napon sajtótájékoztató, majd kötetlen beszélgetés keretében mutatkozik be a sajtó számára.

A Magyar Turizmus Zrt. attrakciókkal is színesíti a tokiói megjelenést. Az érdeklődők magyar és lengyel ételeket kóstolhatnak meg, illetve megízlelhetik a két ország borait is. A közös stand pódiumán egy magyarországi cigányzenekar gondoskodik a kellemes hangulatról.

A V4 országok 2003 óta hangolják össze tevékenységüket mind a turizmusdiplomácia, mind a közös turisztikai promóció területén. Ennek keretében – többek között – együtt vesznek részt a tengerentúli országok legfontosabb turisztikai kiállításain, a célpiacok nyelvén közös kiadványt és térképet jelentetnek meg, amelyeket a „European Quartet- One melody" szlogen egységesít.

Információ: MT Zrt.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. szeptember 7.

Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Finn kitüntetésben részesült egy magyar geológus

Gaál Gábor magyar geológus kapta a Finn Geológiai Társaság kitüntetését, az Eskola Medált. Gaál a… Tovább olvasom