Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Választás előtt a labdarúgók

Mandátumának lejárta előtti utolsó ülését tartotta a megyei labdarúgó-szövetség elnöksége, amelyen előkészítették a március 4-i vezetőségválasztó taggyűlést.

labdarúgás

Döntött az elnökség arról, hogy a bajnokság tavaszi idénye egységesen március 12-én indul, hogy a megyei IV. osztályban az eddigi három helyett tavasszal öt játékost lehet cserélni. A versenykiírás pontosítása érdekében egységes állásfoglalás született arról, hogy amennyiben a megyei harmadosztályban olyan csapat nyeri meg a bajnokságot, amelynek nincs tartalékcsapata, akkor a második helyezett – ha rendelkezik a feltételekkel – jogot szerez a feljutásra.
Idén nyáron a Győr-Moson-

Sopron megyei bajnok otthonában rendezik meg a Mitrópa-kupát, amelyen a házigazdán kívül a Vas megyei bajnok, valamint Burgenland és Nyugat-Szlovákia legjobbja vesz részt.
Tagegyesületei részére 1250 darab labdát vásárolt a szövetség, amelynek átvételére a taggyűlés helyszínén lesz lehetőség. Szintén a taggyűlésen adják át a Megye Labdarúgásáért Díjat, amelyet idén is hat sportvezető vehet át, illetve egy sportvezető részesül posztumusz kitüntetésben.
Lezárultak a jelölések a megye csapatai részéről, amelynek eredményeképpen az elnöki jelöltséghez szükséges 15 jelölést a jelenlegi elnök, Horváth Cs. Attila kapta meg, rajta kívül további két személy kapott jelölést. Az elnökségi tagsághoz szükséges szintén 15 jelölést a következők kaptak: Funtek János, Káró Ferenc, Kocsis Imre, Kővári András, Molnár Ferenc, Németh László, Páder Vilmos, Póczik József, Szokoli Sándor, Tóth Péter, Tuba Pál és Várnagy András. Fel- ügyelőbizottsági jelöltséghez szükséges voksokat Mezei Miklós, Sipos Attila és Hokstok Imre kapott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogi segítségnyújtás: nagy az érdeklődés

A jogi segítségnyújtó szolgálat tavaly ősztől kihelyezett ügyfélfogadást tart Sopronban. A bajban… Tovább olvasom