Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Választási irodák

A Kisalföld fontosnak tartja, hogy olvasói tisztában legyenek a parlamenti választások menetével. Ezért most a területi választási iroda közleménye alapján tájékoztatást adunk a választási irodákról.

A választási irodák a választások előkészítésével, szervezésével, lebonyolításával, a választópolgárok, a jelöltek, a jelölő szervezetek pártsemleges tájékoztatásával, adatkezeléssel, a technikai feltételek megteremtésével, a törvényes feltételek meglétének és a szakmai szabályok betartásának ellenőrzésével összefüggő állami feladatot ellátó szervek.
Az országgyűlési választásokon működő választási irodák: települési szinten helyi választási iroda (HVI), országgyűlési egyéni választókerület székhelyén országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda (OEVI), minden megyében területi választási iroda (TVI), országos szinten országos választási iroda (OVI), a Magyar Köztársaság nagykövetségein és konzulátusain külképviseleti választási iroda. A HVI vezetője a jegyző, az OEVI vezetője a városi jegyző, a TVI vezetője a megyei főjegyző.
A területi választási iroda vezetője dr. Kovács Béla megyei főjegyző (telefon: 96/522-203), jogi helyettese Debreczeniné Pócza Márta (96/522-235), informatikai helyettese Kocsis Tibor (96/510-680), pénzügyi helyettese Szeimann Erika (96/522-273), szervezési helyettese dr. Kovács Krisztián (96/522- 236). A területi választási iroda székhelye: Győr, Árpád út 32.
A választásokkal kapcsolatos kérdésekben a településeken, illetve a területi választási irodánál működő választási információs szolgálat nyújt segítséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe kerül a férfierő?

A férfi számára a potencia és persze az impotencia is központi kérdés, hiszen a nemi képesség a férfiasság jelképe. Enélkül a férfi értéktelennek, sőt, természetellenesnek képzeli magát. Utánajártunk, mennyiben pénzkérdés a potencia, s mennyibe is kerül a férfiasság. Becslések szerint a 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35–55 százalékának vannak potenciazavarai. Tovább olvasom