Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Válogatott karatésok Mosonmagyaróvárról

karate

Több mint negyedszázada tölt be meghatározó szerepet Mosonmagyaróvár sportéleté-

ben a MOGAAC. Boros Zoltán, a karateszakosztály egyik aktív tagja érdeklQdésünkre elmondta: a heti három edzésen rendszeresen mintegy 40–50-en sportolnak.


„ A legfiatalabb sportoló hat-, míg a legidQsebb harmincesztendQs. A versenyzQk egynegyede lány. Jómagam úgy kerültem ehhez az egyesülethez, hogy az egyik alkalommal elkísértem a barátomat edzésre. Megnéztem a tréninget, nagyon megtetszett és ott ragadtam. Mindez már másfél éve történt. Úgy veszem észre, hogy manapság egyre népszerqbbek a küzdQsportok Mosonmagyaróváron, néhány vállalkozó támogat minket.”
Az egyesületnél nemrég hagyományteremtQ szándékkal kisebb év végi versenyt is rendeztek, ahol megjutalmazták a gyerekeket. További jó hír a klubbal kapcsolatban, hogy Kovács Krisztián és Mácsik Zsolt személyében válogatott sportolókkal is büszkélkedhetnek. Pk a tavaszi pozsonyi Európa-bajnokságon képviselhetik a klubot, illetve az országot. Ha pedig minden a tervek szerint alakul, akkor a klub jövQ Qsszel otthont adhat az országos bajnokságnak is.
Ha valaki kedvet érez a sportághoz, akkor Mácsik János edzQnél jelentkezhet a következQ telefonszámon: 70/500-6503. A foglalkozásokat a MOGAAC-

csarnokban tartják hétfQn, szerdán, pénteken este hat és hét óra között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Ha igazul csináljuk, az eget is lilára festem''

Azt szokta mondani: elsősorban ember, csak másodsorban színész. Pedig Szeged színészkirályát, Király… Tovább olvasom