Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 11°C Még több cikk.

Változik a Fidesz kommunikációja

Összeolvad a parlamenti Fidesz-frakció és a párt Szentkirályi utcai sajtóosztálya, az eddigi két szóvivős rendszerét pedig szakszóvivői szisztéma veheti át.
A jövőben a képviselő-testület sajtófőnöke, Hammerstein Judit vezeti a Fidesz teljes kommunikációs stábját, helyettese pedig vélhetően az ex-Hír TV-s Havasi Bertalan lesz. Az összevonással megszűnik a Fidesz-központban a kommunikációs igazgatói poszt, a tisztséget eddig betöltő Fekete Zoltán hírek szerint Deutsch-Für Tamás kabinetfőnökeként dolgozik tovább. Deutsch-Für lesz egyébként a politikai kommunikáció felelőse a Fideszben, Rogán Antal kampányfőnök pedig háttérbe szorul, míg Áder János frakcióvezető előtérbe kerül majd.

Változást terveznek a szóvivői poszton is: állítólag felmerült Kósa Lajos debreceni polgármester és Szabó László, a hajdani sportminisztérium helyettes államtitkárának neve is. Lehetséges az is, hogy Révész Máriusz, a Fidesz szóvivője ezentúl Orbán Viktor pártelnök szóvivője lesz. A párt eddigi két szóvivős rendszerét szakszóvivői szisztéma veszi át: a jogi kérdéseket Répássy Róbert, a gazdaságiakat Varga Mihály, az adóügyeket Tállai András, a munkahelyteremtést Bernáth Ildikó, az oktatási ügyeket pedig Sió László viszi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogi segítségnyújtás: nagy az érdeklődés

A jogi segítségnyújtó szolgálat tavaly ősztől kihelyezett ügyfélfogadást tart Sopronban. A bajban… Tovább olvasom