Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Vámpíros jutalom a véradóknak

A szerencsésebb önkéntes véradók júniusban belépőt nyerhetnek a Vámpírok bálja című musical díszbemutatójára.

A Magyar Vöröskereszt és a PS Produkció társadalmi célú kezdeményezése keretében véradókampány kezdődik kedden. Az első helyszínre, a budapesti Campona Bevásárlóközpont parkolójába (Nagytétényi út 37-43.), délután kettő órára várják az önkéntes véradókat. Az eseményen részt vesznek a musical szereplői és alkotói is - adta hírül a Magyar Vöröskereszt.

Összesen 15 darab, a június 30.-ki Vámpírok bálja című musical díszbemutatójára szóló, két fő belépésére jogosító jegyet osztanak szét a budapesti állomásokon. Ezentúl a véradókampány végén kisorsolnak egy erdélyi négynapos túrát is, továbbá apró "vámpíros" ajándékokat is kiosztanak a véradók között - tette hozzá Sümegi Krisztina, a Magyar Vöröskereszt sajtómunkatársa.

A Magyar Vöröskereszt június 5-től 25-ig több időpontban és helyszínen várja a játékban résztvevőket, az időpontok és helyszínek megtalálhatók a www.veradas.hu és a www.vampirokbalja.com című honlapon.

A játékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A Magyar Vöröskereszt felkéri a véradókat, hogy vigyék magukkal személyi igazolványukat, vagy útlevelüket, illetve lakcím- és TAJ-kártyájukat.

(MTI)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenkilenc évnyi kóma után tért magához

Tizenkilenc évet töltött kómás állapotban egy lengyel férfi. Amikor visszanyerte öntudatát,… Tovább olvasom