Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Varázslattal kényszerítik prostitúcióra a nigériai lányokat

Megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet egy svéd újságíró – a voodoo varázslók kényszerítik a nigériai lányokat arra, hogy elhagyják országukat, és áruba bocsássák testüket Európában.
Inkognitóban érkezett Nigériába az a svéd újságíró, aki tudósítást kívánt készíteni a prostitúcióról. Egyre több nigériai nő űzi ugyanis az ősi mesterséget Európában, és e jelenség okaira keresett magyarázatot a kíváncsi riporter.

A magát üzletembernek kiadó férfi meglepően könnyen talált megvásárolható nőkre a fővárosban, akiket voodoo varázslók közvetítettek ki számára. A prostitúció virágzó üzletág Nigériában, amelyet a – magukat természet feletti képességekkel megáldott embereknek tartó – varázslók irányítanak szerte az országban.

A voodoo-k azzal tartják sakkban a lányokat, hogy egy kevés vért, körmöt, néhány – a nemi szervükből származó – szőrszálat és egy képet szereznek be kiszemelt áldozataiktól, amelyek segítségével, hitük szerint, hatalmukba keríthetik e személyes tárgyak tulajdonosának lelkét, ezzel akár több ezer kilométer távolságból is kedvük szerint irányítva „rabszolgáikat".

Mivel a nigériai törvények elnézőek vallási vezetőik bűneivel szemben, ezért a prostitúció az egyik legjövedelmezőbb vállalkozássá vált az utóbbi években az országban. Európát pedig elárasztották a fekete bőrű nők – egyedül Olaszországban tízezer nigériai lány dolgozik az utcákon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

500 éve ''létezik'' Amerika

Tovább olvasom