Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Varga Mihály: Az emberek bíznak a Fideszben

Egy héttel ezelőtt - az európai parlamenti választásokon - az ország többsége nem félt kimondani azt, amit már 2006. óta tudni lehet: ez a kormány megbukott - mondta a Fidesz XXIII. tisztújító kongresszusán Varga Mihály.
A politikus megfogalmazása szerint mindenki tudja, hogy a szenvedésnek hamarosan vége és egy jobb korszak következik. A választások egyik üzenetének Varga Mihály azt nevezte, hogy az emberek bíznak a Fideszben, az MSZP pedig néhol csak a harmadik erő, míg az SZDSZ technikai K.O.-t kapott.

Varga Mihály beszéde végén felolvasott egy határozatot, amelyet a küldöttek egyhangúan elfogadtak. A dokumentum szerint felszólítják az MSZP-t, hogy az országgyűlési választásokig - a többi között - állítson le minden privatizációt és átszervezést az oktatási rendszerben, vonja vissza az ingatlanadó bevezetéséről szóló törvényjavaslatot és állítsa le a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi cégének alapítási folyamatát. Emellett felszólítják a szocialista pártot, hogy tartózkodjon az állami erőszakszervezetek - a titkosszolgálatok, a rendőrség és a hadsereg - politikai célokra való felhasználásától.

Olvasóink írták

 • 11. Pengemester 2009. június 14. 09:24
  „Aha,jobb korszak. Viktor Viktor azért kokettál az IMF-el igaz? Mondjuk,ez még jelenthet adósság átütemezést is,de a valutaalap meg arról híres,hogy a kis focista két szép szeméért Máltai Szeretetszolgálattá válik...avagy jön az újabb hitelfölvétel (amiről persze nekünk nem kell tudnunk) ,és a propaganda,hogy hű,de májerok a narancslegények,mert gatyába rázták a...a...gazdaságot. Egyébként erős másfél millió szavazattól nem lennék annyira hasraesve,mert ez közel egymillióval kevesebb,mint a 2002. tavaszi eredmény,persze vannak olyan bumburnyákok,aki bekajálják ezt a maszlagot. Is.”
 • 10. Tornádó 2009. június 14. 00:13
  „9. hozzászólás homer 2009.06.13. 23:43
  Ez nem nagyképűség, ez már bunkóság a javából!”
 • 9. homer 2009. június 13. 23:43
  „Jobbikos fiúknak ajánlom figyelmébe az"alázat" szót..A nagyképűség meg fogja bosszulni magát!”
 • 8. Tornádó 2009. június 13. 22:05
  „Gyurcsány blogjában sem olvastam ennyi "böszmeséget".”
 • 7. Lacas 2009. június 13. 21:14
  „Egyetértek veled comet.Én is erre gondoltam,ezért is irtam,hogy a cikk csak feltételezéseken alapszik.Természetesen abszurd lenne ha a több százezres volt szdsz szavazó vagy akár a teljes zsidóság egy cipőben járna és igy össze tudna játszani.Az emberek- legyen szó bármely népcsoportról- csak élni akarnak.Tisztességben,nyugalomban.Ezekből emelkednek ki a szélsőségesek.A deviáns cigányok,a hatalomra éhes zsidóság,a betegelméjű vonagló buzeránsok és ne feledkezzünk meg a pénzért,hatalomért mindenre képes,mindent eláruló,odaadó, kiszolgáló politikusokról.És persze az őket támogató világméretű háttérhatalomról sem.Legfőképp ez utóbbi miatt vagyunk ott,ahol vagyunk.És ennek a hatalomnak a kiszolgálója a Fidesz is.Kétharmados győzelmük esetén egymagukban alkotmányt módosithatnak.Vagyis totális hatalmat gyakorolhatnak.Ezt nem szabad engedni!Az valóban diktatúra lenne.Ezek a fennt emlitett "kisebbségek" miatt kell millióknak szenvedni itthon.A Jobbiknak és igy a magyaroknak a fő ellensége ez a háttérhatalom.Ezért jelszavuk a Magyarország a magyaroké azaz nem a globális,cionista zsidóság kezében lévő hatalomé kell legyen,amely jelenleg legsúlyosabban súlyt minket egész Európában”
 • 6. comet 2009. június 13. 20:29
  „3. az SZDSZ tábora azért lett pici mert bár lehet hogy ők a 2 millió szavazóba beleértették az egész zsidóságot, meg cigányságot, meg homókat meg füveseket, csak elfelejtették, hogy a zsidóság nem azonos a cionistákkal, a cigányság nem azonos a cigány bűnözőkkel, a melegek közül sokan nem szívesen vonaglanának a Hősök terén, stb.
  Erre nem gondolt az SZDSZ, meg arra sem, hogy az etnikumokhoz nem tartózók többsége sem rasszista és a magyar zsidók, cigányok, etnikumhoz nem tartozók többségének semmi bajuk sincs egymással, tőlük függetlenül is magyaroknak érzik magukat. Amíg a túlnyomó többség így látja addig nincs is baj. A válság mindenki sújt, kis ország lévén az SZDSZ által szított széthúzást és anarchiát nem engedhetjük meg magunknak. Közösen kell fellépnünk a rasszizmus és bűnözés minden fajtája ellen.”
 • 5. comet 2009. június 13. 20:12
  „a részvételi arány 2 százalékot zsugorodott az öt évvel korábihoz képest. Ráadásul az ezen belüli várakozásokat sem érte el a Fidesz, szűken alatta maradt, a ´fényes győzelme´ ellenére.
  Az EP választás azt muttatta meg hogy nő azok száma akik nem bíznak a jelenlegi két legnagyobb pártban, erre utal a jobbik erősödése is. Egy olyan választás esetén aminek valóban tétje is van, a most távol maradók meglephetik a Fideszt is. A Fidesznek egyetlen szerencséje, hogy jelenleg nincs komoly pártja az országnak, így a szavazók a rossz és roszabb közt választanak (a fan clubokat leszámítva)- .
  De ez a helyzet gyorsan változhat, akár a jobbik ´komolyodásával´, akár egy új párt megjelenésével. A civil szervezetek pl. viszonylag rövid idő alatt százezreket tudtak megmozgatni, ami jelzi a tömegek igényét egy normális vezetésre...”
 • 4. bo 2009. június 13. 19:59
  „Én NEM! Akkor most nem vagyok ember? Beképzelt majmok!”
 • 3. Lacas 2009. június 13. 19:44
  „Vannak még birkák! Vajon miért lett ennyire a szélsőséges SZDSZ tábora kicsi,mikor van annyi zsidó itt,hogy meglenne az 5 százalék?Főleg ilyen alacsony részvételnél? Egy logikus és elgondolkodtató cikk akiknek kicsit is van fogalmuk a valós helyzetről: http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=20274
  Persze ez feltételezés,de igen reális.Miért is kell a Fidesznek mindenkit felszippantania és mindenképp kétharmad? A baloldal rég tudja hogy vége.Jön a 8 éve asszisztáló Fidesz......”
 • 2. flexsnake 2009. június 13. 18:35
  „Még mindig többen mint eddig.”
 • 1. comet 2009. június 13. 17:57
  „"Varga Mihály: Az emberek bíznak a Fideszben"
  Csak egyre kevesebben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra késeltek egy férfit Kazincbarcikán

Megkéseltek egy tizennyolc éves férfit Kazincbarcikán szombat hajnalban. A késelést közterületen… Tovább olvasom