Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Várják a várost takarító önkénteseket

Százötvenen jelezték előre, remélhetően ennél lényegesen többen vesznek részt a mai győri közterületi tisztasági akción. Jövő januártól az önkormányzat teljes intézményhálózata egységes számítógépes számviteli rendszerrel működik – ezek voltak a tegnapi városházi sajtótájékoztató témái.
A mai győri közterületi köztisztasági akción 9 órától a város 12 (lapunkban már közölt) helyén várják az önkéntes segíteni akarókat. Előzetesen körülbelül százötvenen jelezték részvételi szándékukat, magánszemélyek, civil szervezetek, iskolák, baráti társaságok. Remélhetőleg, ha az időjárás is kedvez, ennél lényegesen többen lesznek. Munkaeszközben nincs hiány: Kissné Hoffer Judit 1000 gyűjtőzsákot, a sárkeresztesi Gigi kft. 1500 pár kesztyűt, a győri munkavédelmi szaküzlet 50 pár kesztyűt adott, az OTP pedig 100 ezer forintot ajánlott fel a legszorgalmasabb csoportok jutalmazására. Több társaság jelezte, hogy csak vasárnap ér rá, a Komszol természetesen az általuk összegyűjtött hulladékot is elszállítja.
A városházán már eredményesen működik a jól kezelhető számítógépes számviteli rendszer. A szoftvert az önkormányzat minden intézménye megkapja. Féléves próba után így jövő januártól a városi intézményhálózat egységes rendszeren tud működni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézműves tábor

Tovább olvasom