Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Városszínesítési pályázat

Otthonunk Mosonmagyaróvár – ezzel a címmel hirdet városszínesítési ötletpályázatot az Összefogás Mosonmagyaróvárért és a Nyugat-dunántúli Turisztikai Klaszter szervezet. A mozgalom elindítói az új csatlakozóktól azt várják, hogy több fantázia, képzelőerő mutatkozzon meg a város utcáin.
A cél az, hogy új ötletekkel, javaslatokkal, gondolatokkal, tettekkel, párbeszéddel, a civil kontroll megvalósításával hozzájáruljanak a Mosonmagyar-

óváron élők a város építéséhez, szépítéséhez. A pályázat célja, hogy a laikus városlakók is legyenek aktív részesei a mindennapi változásoknak. Az ötlet vonatkozhat rendezvényre, akcióra, képzőművészeti alkotásra, díszítésre, közterület létrehozására vagy kezelésére, átalakítására, közlekedésre, városrendezési vagy várostervezési akcióra, vagy akár valamely komoly mosonmagyaróvári probléma megoldására.
A pályaműveknek egy jelentős feltételnek kell megfelelniük: tartalmazniuk kell a megvalósítás feltételeit is. Az ötleteket két példányban, december 3-ig lehet beküldeni a következő címre: Összefogás Mosonmagyaróvárért, 9200 Mosonmagyaróvár, Szále János u. 6/A. A pályázat 1–3. helyezettjei jelentős díjazásban részesülnek, de lesznek különdíjak is.
Az eredményhirdetés december 17-én lesz. Az ötleteket elbíráló zsűritagok között az építészeken és szponzorokon kívül olyan személyek is vannak, akik maguk is meghatározóak Mosonmagyaróvár közéletében. A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni a 20/445-4950-es telefonszámon Leitner Zoltánnál lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A heti eredmények

13 pontos: Papp Szandra (Nagyszentjános). Tovább olvasom