Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Vas János kilépett az MDF frakciójából

Vas János pénteken írásban tájékoztatta Szili Katalin Házelnököt és Herényi Károlyt az MDF frakcióvezetőjét, hogy kilép az ellenzéki párt frakciójából.
 A döntés hatására a minimális 10 helyett, 9 főre csökken az MDF-frakció létszáma, így a Házszabály szerint megszűnhet a képviselőcsoport.

A TT még szerdán szólította fel Vas Jánost, hogy lépjen ki az MDF frakcióból, mert a Társaság megszakította kapcsolatát az MDF-el. A képviselő akkor egy hét gondolkodási időt kért.

Schmuck Andor a TT ügyvivőjének pénteki közleménye szerint a Társaság üdvözli és korrekt, tisztességes döntésnek tartja Vas János döntését, aki a továbbiakban függetlenként képviseli a szépkorúak érdekeit.

Olvasóink írták

 • 8. LukSzusz 2008. október 11. 07:26
  „Kint is vagyok,bent is vagyok,mondá ferde fej,most meg csak kint vagytok virágszálam.Az a baj hogy nem mind a Csillagban vagytok.”
 • 7. zeusz 2008. október 10. 20:19
  „Megérdemelte a ferdenyakú áruló.
  Hiába lett "elnökasszony" csalással, mehet a p.....a”
 • 6. tisztahiszti 2008. október 10. 19:39
  „Mivel a parlamentre nem vonatkoznak a Magyar törvények így ennek semmi jelentősége még a látszatra sem adnak”
 • 5. tora 2008. október 10. 18:53
  „Most eltapossák az ibolyát, hiába kajdácsol a nagyvadak talpa alatt! kellett neki az OTP-s Csányiba belekötni! Annak lesz mindig pár millája, hogy a ferdenyakú kalaposángyó nyakát helyretekerje! Hááát, minek köhög a bolha, ha tüdeje nincsen?:)”
 • 4. szakikám 2008. október 10. 17:58
  „Szegény Antall József, meg Boross Péter. Ha tudták volna, hogy az ország vezetéséhez szakértelem is kell, az MDF még ma is nagy párt lehetne és nem szálka, hanem gerenda a Fidesz szemében.”
 • 3. klj_54 2008. október 10. 15:41
  „Ibolya most gyakorolja az orális szexet:)

  Én bizony a becsületes választókat sajnálom, akik hittel szavaztak anno az mdf-re.
  Tévedtek:(”
 • 2. zweistein 2008. október 10. 15:12
  „Valóban 1-es, bizonyos szempontból "történelmi" nap ez a mai, mert az egyik úgynevezett rendszerváltó párt parlamenti frakciója szűnt meg.”
 • 1. Csak_nyugi 2008. október 10. 14:06
  „Ez az MDF nem az az MDF, amit a rendszerváltáskor reméltünk, hogy kialakul. Dávid Ibolya és Herényi Károly addig ragaszkodtak a pártbéli hatalmukhoz, hogy a külső segítség is elfogyván, a talaj végképp kicsúszni látszik a talpuk alól. Sajnálni lehetne őket, ha nem azt (illetve csak egy töredékét) kapták volna, amit megérdemeltek.

  Persze, írhatnám ugyanezt az SZDSZ-ről is. Ők még tovább húzzák, de a következő választásokon ők is könnyen frakció nélkül maradhatnak.

  A FIDESZ sokat változott, de ezzel együtt sok negatívumot is felszedett. Gondolok arra, ahogy a közgyűlési elnők és a főjegyző botrányát félrekezelték. :( Ha ez lesz náluk a módi, könnyen szembesülhetnek kellemetlen meglepetésekkel...

  Az MSZP? Ők nem sokat változtak. Ugyanaz az érdek vezérelte, érték nélküli párt maradt, mint ami volt a megalakulásakor, vagy mint ami az állampárt volt a megszűnésekor. Hiába az új arcok, hiába minden, a lényeg maradt a régi: elvtelen apparatcsikok érdekszövetsége, baloldali populista dumával felfegyverkezve.

  Itt tartunk a rendszerváltás után 18 évvel. Elkeserítő.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Foglalkoztatási csomag a fogyatékkal élőkért

Lévai Katalin szerint a fogyatékkal élők nagyobb arányú foglalkoztatása érdekében a munkaadókat kell… Tovább olvasom