Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 8°C | 23°C Még több cikk.

Vaságyakat vittek el, rézkábelt loptak

Csáfordjánosfán ismeretlenek két helyre is betörtek. A jánosfai malomból száz darab katonai vaságyat, egy mosogatót, valamint két darab hűtőgépet tulajdonítottak el, és ezzel összesen mintegy 205 ezer forint kárt okoztak. A másik helyszínről – egy családi ház melléképületéből – közel kilencvenezer forint értékű önjáró fűnyírót vittek el. Mindkét ügyben ismeretlen tettesek ellen lopás és rongálás miatt indult büntetőeljárás. Ötven méter rézkábelt loptak el ismeretlenek a pinnyei vasútállomás területéről. A kár eléri a százezer forintot. Az ügyben megindult a nyomozás.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki a felsorolt bűncselekményekkel kapcsolatosan érdemi információval rendelkezik, vagy részére az eltulajdonított tárgyak valamelyikét eladásra felkínálták, az szíveskedjék jelentkezni a Soproni Rendőrkapitányságon vagy az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

Prizetlenül hagyták a táskát

A soproni Várkerület egyik üzletéből ismeretlenek elcsenték az egyik vásárló őrizetlenül hagyott táskáját, amelyben a személyi iratok mellett mobiltelefon és tizennégyezer forint készpénz volt. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás indult.
A rendőrkapitányság ismételten felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a közelgő ünnepi bevásárlások során is fokozottan vigyázzanak értékeikre, valamint lakásukba idegen személyeket ne engedjenek be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mobiltelefont ad ki az Apple?

Tajvani források szerint az Apple márciusban dobja piacra saját mobiltelefonjait. Állítólag a… Tovább olvasom