Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 14°C | 25°C Még több cikk.

Vásározó érdekvédők

Kollektív szerződéshez mintákat, biztosítási formákat, alapítványi lehetőségeket, azaz munkavállalói érdekvédelmi termékeket kínál idén is a Győri Vásáron a legnagyobb hazai szakszervezeti konföderáció, az MSZOSZ megyei szervezete.
Akárcsak az előző években, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének megyénkbeli ágazati szervezetei idén is megjelennek a hamarosan megnyíló Győri Vásáron, hogy a nagy látogatottságot élvező kiállítás keretein belül bemutassák tevékenységüket.

Standjuknál az érdeklődők megismerhetik a közelmúltban elért eredményeiket, kiadványaikat, szórólapjaikat. Elmondhatják véleményüket a tisztségviselőknek többek közt a munkaidő-csökkentés és a bérfelzárkóztatás kérdéseiről. Ezek ugyanis azok a területek, ahol az MSZOSZ a munkavállalók érdekében jelentős változtatásokat akar hazánk uniós csatlakozására tekintettel az elkövetkezőkben elérni.

A szakszervezeti mozgalomnak a vásári jelenléttel is az a célja, hogy bizonyítsa: a tőke mellett az alkalmazottak is odafigyelést érdemelnek és érdekeiket csak szervezetbe tömörítve érvényesíthetik. Egyes szövetségeik ezért a kiállítás ideje alatt külön szakmai napokat tartanak, a vasutasok június 12-én, a vasasok 13-án. Programjaikon országos vezetőik is részt vesznek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyvenmillió forint a kárenyhítésre

Öt település máris kérte a megyei területfejlesztési tanács segítségét a felhőszakadások okozta… Tovább olvasom