Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Vasutassztrájk - javult a helyzet

Budapest elővárosaiban és a Hegyeshalom-Győr vonalon is javult a vasúti helyzet. Ugyan nem menetrend szerint, de közlekednek vonatok - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke szombaton délután.
Hegyeshalom és Győr között a szombaton a vonatok 90 százaléka közlekedett és a budapesti elővárosi vonalakon is javult a helyzet - közölte Kavalecz Imre. A Budapest-Győr vonalon másfél óránként indulnak vonatok, a Kelenföldi pályaudvarról. Ugyaninnen lehet eljutni Pusztaszabolcsra, Székesfehérvárra és Dunaújvárosba is, óránként induló szerelvényekkel. Az újszászi vonalon is másfél óránként közlekednek a járatok, de változó, hogy Rákoshegyig vagy Kőbányáig. Budapest és Cegléd között is közlekednek vonatok Kőbánya-Kispestről. A Nyugati Pályaudvarról Esztergom felé három óránként indítanak szerelvényeket.

Rákoson ismét sztrájkolnak, emiatt vonattal csak Pécel és Gödöllő között lehet közlekedni. Hatvan felé busszal lehet továbbutazni.

A MÁV és VDSzSz szombaton, délután öt órakor folytatja az egyeztetést.

Olvasóink írták

  • 2. KolompárRómeó 2008. december 20. 21:57
    „Ha teszkós pénztárosként nem tetszik a rendszer, akkor nem a tejet vásárló ügyfelet b@szom pofán és köpöm le, amikor fizetni akar, mert neki semmi köze hozzá. Ennyit tehet a karácsonykor (és munkába és bármikor) utazó droid is az egészről.”
  • 1. KolompárRómeó 2008. december 20. 21:18
    „Gaskóéknak és az ő végbélrózsáját nyelvvel érintők egész családjának magatehetetlen, de 100%-os szellemi képességgel rendelkező kórházi ágyon történő karácsonyi és újévi ünnepeket kívánok, persze családostul.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÁV: már Miskolcon és Rákoson is tudják fogadni a vonatokat

Javult a vasúti közlekedés helyzete néhol, így jobbak a közlekedés feltételei. Így például a… Tovább olvasom