Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Vélhetően rablógyilkosság áldozata lett az idős férfi

Vélhetően rablógyilkosság áldozata lett egy idős férfi a Somogy megyei Kiskorpádon; a rendőrség csak a halál tényét közölte.
A sonline.hu - saját információra hivatkozva - rablógyilkosságról, a kapos.hu - nem hivatalos forrásokra támaszkodva - a címben kérdőjellel ír az esetről.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-hez eljuttatott közleményében a történtekről mindössze két mondatban tájékoztatott: "Holtan találtak ma reggel Kiskorpádon egy idős helyi lakost házának udvarában. A halál okát és körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával megkezdte".

A sonline.hu azt írta: a 75 év körüli idős férfit az udvaron leütötték, párját a házban brutálisan megverték, az asszonyt eszméletlen állapotban szállították kórházba. Az elkövetők értékek után kutatva felforgatták az egész lakást. Azt, hogy mit vittek el, egyelőre nem tudni. A földön fekvő férfire péntek reggel nyolc óra körül a szomszédja talált rá, aki értesítette a falugondnokot és az orvost. A háziorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A 77 éves asszony egy szociális otthonban ismerkedett meg párjával. Onnan költöztek vissza a nő kiskorpádi házába. Kertészkedtek, nem nagyon mozdultak ki onnan - értesült a kapos.hu.

Bíró Gábor, a megyei főkapitányság sajtóreferense délután az MTI érdeklődésére nem tudott a korábbiakhoz képest új információval szolgálni, az interneten megjelent információkat pedig nem kommentálta.

Olvasóink írták

 • 5. DMagóg 2011. április 23. 10:19
  „Pintér szerint csak egyféle rend létezik! Ő a garancia ennek a rendnek fenntartásra! No Comment!”
 • 4. balihoho 2011. április 23. 06:51
  „Pintér is csak az összeherdált milliárdjainak istápolását tartja a legfontosabbnak, és azt, hogy tovább gyarapítsa hatalmas vagyonkáját.”
 • 3. zero 2011. április 22. 16:46
  „Egyen meg a fene pintér .Amiért nem csinálsz és nem is akarsz rendet .”
 • 2. dodó 2011. április 22. 16:12
  „Bocsánat!
  Az idei 2011-es adat:40/25. A lentiek a tavaly éves "termés" adatai. A többi stimmel.”
 • 1. dodó 2011. április 22. 16:08
  „Ezt a szegény öreget nem menekítette ki Kiskorpádról senki?
  Zárójelben(): Az idén ez már a 134-ik! Rablógyilkosságként - védtelen idős emberek sérelmére - kb a hatvanadik. De amiről nem beszélünk, az nincs! Van helyette nácziveszély, üldözés, félelem és rasszizmus.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolc embert állítottak elő Gyöngyöspatán

A belügyminiszter elmondta: a gyanúsítottak riadalmat és félelmet keltettek a helyi lakosságban, ez pedig garázdaságot jelent. Tovább olvasom