Délmagyar logó

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 6°C | 9°C Még több cikk.

Velővel töltött borjúrolád

Hozzávalók:

10 dkg gomba,
5 dkg füstölt szalonna,
30 dkg velő, 6 szép borjúfelsálszelet vékonyra verve, egy fej hagyma, só, bors, majoránna ízlés szerint.

Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, majd a zsírján óvatosan a hagymát és a gombát is. Hozzátesszük a velőt és megfűszerezzük. Pár percig sütjük, de nem kell teljesen készre, mert a húsban úgyis át lesz sütve.

Fogjuk a hússzeleteket, egyenletesen elosztjuk a velőt, betekerjük, megtűzzük, bepanírozzuk és lassú tűzön sütjük, mivel viszonylag vastag a tekercs. Tálalhatjuk párolt zöldségekkel, rizzsel, sült krumplival, ki mivel szereti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szülés előtt: fél nap a folyosón

Tovább olvasom