Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Verekedés egy kocsmában - három sérült

Verekedés tört ki vasárnap délután egy dabas-szőlői kocsmában, az incidensben hárman sérültek meg – közölte a rendőrség.
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrkapitányság szóvivője elmondta: öt óra körül két férfi tért be a dabas-szőlői kocsmába, akiket a pultos egy korábbi nézeteltérés miatt nem akart kiszolgálni. A két férfi ezt követően távozott, majd egy hat-nyolc fős társasággal tért vissza. A csoport előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kiszolgáló személyzettel és az ott tartózkodókkal.

A szóvivő tájékoztatása szerint a verekedésben hárman sérültek meg, őket a mentők elszállították; a dabasi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya csoportos garázdaság miatt indít büntetőeljárást. Jelenleg tartanak a kihallgatások és az adatgyűjtés, az előállításra és a gyanúsítottak kihallgatására a körülmények tisztázását követően kerül sor – mondta el Beluzsárné Belicza Andrea.

Olvasóink írták

 • 16. Csonka László 2011. május 04. 12:17
  „E-mail-ban kaptam:
  Most már értem, miért nem mennek a cigányok Svájcba - csak Kanadába, Franciaországba, Dániába...
  Hat napos tanulmányi útról tértem haza, Svájcból. Ott is rengeteg a cigány, de ott azt látjátok, hogy keményen dolgoznak, mint ahogy azt nekem két hotel tulajdonosa /Renáta/ mondta: következő motivációjuk van:
  - munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak.
  - ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak.
  - ha a munkát saját hibájuk miatt vesztik el - alkoholt fogyasztanak a munkahelyen, akkor támogatást nem kapnak.
  - ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki kell fizetniük a javítást vagy leülni börtönbe és ott dolgozni, míg ki nem fizeti az adósságát.
  Érthetetlen számomra, hogy senki sem kritizálja Svájcot, hogy nem akarják munka nélkül etetni a hátrányos helyzetüket. És Európában senki sem beszél svájci rasszizmusról..
  Ezért azt szeretném, hogy a parlamenti pártok fizessék a különböző szociális segélyeket, ha már ilyen megfordított rasszizmust tettek lehetővé.. .”
 • 15. Csonka László 2011. május 04. 12:14
  „11. bánki 2011.05.02. 10:33 A L.I.F.E. - Czirok Péter ???????????”
 • 14. Csonka László 2011. május 04. 08:58
  „8. maros50 2011.05.02. 08:34 Várjuk a ellenőrizhető forrást !!!!!!!!!”
 • 13. zoltanszabo 2011. május 02. 14:43
  „K. Márton D. Barátodnak gyógyulást kívánok.
  Nem kell elmenni Gyöngyöspatáig---itt is brutális az élet, bárhol él is az ember--ki van téve ezeknek a cigány támadásoknak. 1 ember ellen 6-8 -an rárontanak! Rendőrség csak áll és néz mint Jenő a moziban !
  Fiúk !!! ÉBRESZTŐ !!!!”
 • 12. dodó 2011. május 02. 10:41
  „"Üdvözletem!
  Egy barátomat tegnap az Egyetem téren, térfigyelő kamerák kereszttüzében két cigány tüdőn, arcon, kézen szúrta, majd biztos ami biztos, kirugdosták a fogait is. A rendőrség állítólag, több mint 50 perc alatt ért oda. A barátomat holnap műtik, kedden tudok hozzá bemenni. Sajnos egyenlőre többet még nem tudok, de kedden első kézből fogom hallani a történetet, akkor írok nektek ismét. Azért írtam ennyit már most nektek, hátha addig nektek is a fületekbe jut valami. Szeretném ha leközölnétek ezt. Amint pontos információk birtokába jutunk, mivel ha jól sejtem a híradásokba ez nem fog bekerülni.
  Tisztelettel:Márton Dénes. "”
 • 11. bánki 2011. május 02. 10:33
  „8. maros50 2011.05.02. 08:34

  Kérném az ellenőrizhető forrás megnevezését !

  Gondolom nem a C-press és LIFE szegedi cigány spann aki lelépett a Cserepes sori 50 millával !”
 • 10. oszi1 2011. május 02. 10:06
  „maros50 2011.05.02. 08:39
  Nem az okozatot,hanem az okot kellene megszüntetni!!!!!
  Ha nem lennének ilyen bűnesetek,akkor nem kellene szükség pl. a SZJPE -re sem!Ezen gondolkozz el erőssen!
  Ja amúgy a "szígorítás" az szigorítás!”
 • 9. maros50 2011. május 02. 08:39
  „Dodó! Ma ünnep nap lesz.A btk szígorításával a nemzetszocialisták kapitulálnak!”
 • 8. maros50 2011. május 02. 08:34
  „Csonka úr!Arról is számoljon be,hogy a kocsma közelében 20 fős árpádsávos társaság tartokodott és fegyvert is találtak.”
 • 7. Csonka László 2011. május 02. 06:51
  „maros50 Ugye itt is a "karlendítősök" provokáltak ????????????? Ja, a mohácsi esetre ott a válaszom, érdemes elolvasnia !!!!!!”
 • 6. jozko 2011. május 01. 22:47
  „Május elsején nyilván a munkát ünnepelték...”
 • 5. dodó 2011. május 01. 21:43
  „Gyorshír: Holnap bűnözés elleni demonstráció lesz Dabason : 2011. május 01. 21:17

  Beindultak a dabasi civilek, jogvédők, hétköznapi rendpárti állampolgárok a településen vasárnap este történt brulális, több ártatlan magyar áldozatot követelő cigánytámadás után. A békére, nyugalomra és rettegésmentes életre vágyó dabasiak megelégelték pár kezelhetetlen, agresszív cigány bűncsalád elviselhetetlen terrorját, és spontán tüntetnek hétfőn a bűnözés ellen.
  Információink szerint hétfőn este 7 órakora dabasi civilek spontán tüntetésen tiltakoznak a Dabas-Szőlők városrészen található művelődési háznál a vasárnap esti kegyetlen cigánytámadás, illetve a város életét megkeserítő egyes cigány bűncsaládok ellen.”
 • 4. dodó 2011. május 01. 21:39
  „Dabas egyik városrészében 15-20 szamurájkardokkal és baseball-ütőkkel felfegyverkezett cigány támadt a helyi kocsma két alkalmazottjára, akik azonnal a helyi Szebb Jövőért Polgárőrség tagjait hívták segítségül.

  Az ügy előzménye, hogy tegnap két cigány ellopta a pult mögül az egyik alkalmazott pénztárcáját és kocsikulcsát.
  A tettesek a mai napon részegen visszatértek a kocsmába, s miután az alkalmazott kitiltotta onnan őket, cigánybűnöző társaikkal tértek vissza.
  A 15-20 szamurájkardos és baseball-ütős cigányt a Szebb Jövőért Polgárőrség tagjai megpróbálták kiterelni a kocsmából, a cigányok azonban támadásba lendültek, melynek során a helyiséget szétverték, s három polgárőr megsérült. Az egyik fejsérülést szenvedett polgárőrt mentővel szállították kórházba. Információink szerint mindvégig magánál volt, sérülése súlyos, de nem életveszélyes. A másik két polgárőrt a mentők a helyszínen ellátták, egyiküket szintén fejsérüléssel, másikukat pedig egy vágott sérüléssel a combján.”
 • 3. bánki 2011. május 01. 21:08
  „II. forrás

  ,,Dabas egyik városrészében 15-20 szamurájkardokkal és baseball-ütőkkel felfegyverkezett cigány támadt a helyi kocsma két alkalmazottjára, akik azonnal a helyi Szebb Jövőért Polgárőrség tagjait hívták segítségül.

  Az ügy előzménye, hogy tegnap két cigány ellopta a pult mögül az egyik alkalmazott pénztárcáját és kocsikulcsát.

  A tettesek a mai napon részegen visszatértek a kocsmába, s miután az alkalmazott kitiltotta onnan őket, cigánybűnöző társaikkal tértek vissza.

  A 15-20 szamurájkardos és baseball-ütős cigányt a Szebb Jövőért Polgárőrség tagjai megpróbálták kiterelni a kocsmából, a cigányok azonban támadásba lendültek, melynek során a helyiséget szétverték, s három polgárőr megsérült. Az egyik fejsérülést szenvedett polgárőrt mentővel szállították kórházba. Információink szerint mindvégig magánál volt, sérülése súlyos, de nem életveszélyes. A másik két polgárőrt a mentők a helyszínen ellátták, egyiküket szintén fejsérüléssel, másikukat pedig egy vágott sérüléssel a combján.

  ...”
 • 2. dodó 2011. május 01. 21:08
  „<maros50> vérei-é vótak?”
 • 1. bánki 2011. május 01. 21:00
  „Dabason támadtak ....- a SzJPE három polgárőre megsérült

  A Pest megyei Dabas-Szőlő településen két cigány - szokás szerint hat társával együtt - tért vissza abba a kocsmába, ahol renitens viselkedésüknek köszönhetően korábban nem szolgálták ki őket.
  A horda tagjai -.. botokkal felfegyverkezve próbáltak ismét meglincselni néhány magyart. A közelben tartózkodó SzJPE három polgárőre a helyszínre sietett, hogy segítséget nyújtson az életveszélyes helyzetbe került kocsmárosnak. Az egyik polgárőr a verekedés során súlyosabb sérüléseket szenvedett.
  A .... SzJPE polgárőrei véletlenül tartózkodtak a közelben, jelenlétük nem lehet a cigányok támadásának kiváltó oka, mivel sem egyenruha nem volt rajtuk, sem hovatartozásukat nem hangoztatták.
  <moderálva...>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beteghez igyekvő mentőautóra támadtak

Megtámadták az Országos Mentőszolgálat egyik esetkocsiját Cegléden vasárnap kora este - közölte a… Tovább olvasom