Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Vetélkedő és egészségpiac

Győr első alkalommal 24 órás vetélkedőt szervez középiskolások számára a Magvassy-sportcsarnokban. A tegnapi városházi sajtó-

tájékoztatón e nagyszabású program, valamint az egészségpiac rendezvényeinek részleteit ismertették.
„ Aludj máskor!” címmel, 9 győri középiskola 460 diákjának részvételével április elsején a városház előtti téren bolondok napi karnevállal indul egy különleges vetélkedő. Innen a Magvassy-sportcsarnokba megy át a népes, vidám menet, ahol egy show-elemeket tartalmazó program kezdődik.
Eredics Gergely önkormányzati képviselő elmondta: a több mint egymillió forintból létrehozandó vetélkedő folyamán a résztvevők olyan feladatokat oldanak meg, melyek az élet minden területét felölelik: a logikai feladatoktól a kvízkérdésekig. A 24 óra folyamán minden diák tudására, képességeire szükség lesz. A rendezvényre napközben bárki bemehet a sportcsarnokba. A legügyesebb csapatok jutalmat kapnak, hogy mit, az egyelőre titkok.
A tegnapi sajtótájékoztató másik témája a Győrben már 12. alkalommal megrendezendő egészsépiac volt. Dr. Schmidt Péter alpolgármester közölte: a betegségek megelőzését szolgáló programsorozatot 13 helyszínen tartják meg, az első szűrővizsgálatokra most szombaton délelőtt kilenc órától a Családi Intézetben kerül sor. Az egészségpiacok részletes kínálatát folyamatosan közöljük lapunkban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Viharlámpa

Tovább olvasom