Délmagyar logó

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -1°C | 3°C Még több cikk.

Vidám kulcstartó

Rögtön jókedvünk támad, ha csak egy pillantást vetünk ezekre a vidám kulcstartókra! Ideális ajándék gyerekeknek is, akik biztosan értékelik az élénk színeket és mókás formákat.

Hozzávalók:

Fimo modellező gyurma, fém kulcskarika és méterben kapható fémlánc, maradék drót, általános ragasztó, hurkapálcika, süteménykiszúró forma, kés, fogó.

Kivitelezés:

Nyújtsuk ki kb. 0,5 cm vastagra a gyurmát. Szúrjuk ki a formákkal vagy késsel vágjuk tetszőleges alakúra a kulcstartók alapját. Pöttyökkel, csigavonalú vagy más formájú gyurmadarabkákkal díszítsük fel a kivágott részeket, a díszítőelemeket jó erősen nyomjuk bele.

 MÉG TÖBB KARÁCSONYI BARKÁCSÖTLET >>


Csípjünk le kb. 5 cm hosszú darabot a láncból és hajlítsunk keskeny hurkot ugyanilyen hosszú drótból. Akasszuk a hurkot a lánc egyik végébe, a kulcskarikát pedig erősítsük a lánc másik végére. A drótdarab végét nyomjuk bele a Fimo-alapba.

A gyurmadíszt karikával és lánccal együtt helyezzük a sütőbe, és a használati utasítás szerint szárítsuk ki. Megkeményedés után – ha szükséges – ragasztóval is rögzítsük a drótot a függőre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Táltoskeresők

Változatlanul nagy népszerűségnek örvend az „Olvasni jó!” kampány, amely a negyedik… Tovább olvasom