Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Világok harca

A túlélésért vívott elkeseredett küzdelem, miközben Földünket idegen lények uralják.

A film H. G. Wells klasszikus fantasztikus regényének modern feldolgozása. A túlélésért vívott elkeseredett küzdelmet a film egy amerikai család szemszögéből mutatja be.

Senki sem hitte volna a XXI. század első éveiben, hogy világunkat olyan lények tartják szemmel, melyek intelligenciája meghaladja a miénket. Miközben az embereket lekötik mindennapos gondjaik, ők megfigyelnek és tanulmányoznak bennünket, ahogy a tudós vizsgálja mikroszkópján át a vízcseppben hemzsegő és sokasodó lényeket.
Az ember határtalan önelégültséggel szelte keresztül-kasul a földgolyót, biztos tudatában annak, hogy ez a világ az ő birodalma. Az űr végtelen mélyén át azonban hatalmas, rideg lények kémlelték irigy szemmel bolygónkat, és tervüket lassan és biztosan szőtték ellenünk…
 
 

Ray Ferrier (Tom Cruise), az átlagos dokkmunkás az átlagosnál tökéletlenebb apa, s ennek ő is tudatában van. Nem sokkal azután, hogy volt felesége (Miranda Otto) és új férje áthozzák kamaszfiát, Robbie-t (Justin Chatwin) és kislányát (Dakota Fanning) egy ritka „apukás hétvégére", hatalmas erejű villám csap le az égből a ház közelében.
A következő percekben Ray olyan rendkívüli eseményeknek lesz szemtanúja, amelyek mindörökre megváltoztatják az életét. Egy hatalmas, háromlábú harci gép emelkedik ki a föld alól, és nekilát, hogy mindent módszeresen elhamvasszon maga körül. Egy unalmas hétvégi nap így változik az emberiség történelmének fordulópontjává - megkezdődött a földönkívüliek könyörtelen inváziója. Ray menekülni kezd gyermekeivel a Háromlábúak hadserege elől, csakúgy, mint sok ezer amerikai társa. Ám a helyzet reménytelennek tűnik...

Bemutató: június 30.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázolt a Backstreet Boys

Az ismét összeállt fiúcsapat európai turnéján elütötte egyik rajongóját a düsseldorfi reptéren. Tovább olvasom