Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 12°C Még több cikk.

világszám győrött a bajnokok sportbálján

A Rippel Fivérek előadásában világhírq produkciót láthatnak a Győrött rendezett Magyar Bajnokok Sportbáljának résztvevői. Hétfőtől megkezdik a bálra a belépők árusítását.

sportbál

A győri Magvassy Mihály Sportcsarnok 2007. február 3-án átalakul bálteremmé, ahol a városi sportigazgatóság és a PÁ Rendezvényszervező Iroda második alkalommal rendezi meg a Magyar Bajnokok Sportbálját.
Mónus Ágnes, az iroda vezetője:
„ Az első bál sikerén éreztük, hogy szükség van erre az eseményre. Szeretnénk még többet, még jobbat adni a vendégeknek, ezért az idei- nél is látványosabb mqsor gazdagítja majd a programot. Példaként említhetem a Rippel Fivérek előadását. Az erőemelő mqvészek produkciójukkal rendszeresen meghódítják a világ színpadait, európai és amerikai show-mqsorok, varieték keresett fellépői, a párizsi

Moulin Rouge artistasztárjai.”
A bál keretében Fenyő Miklós rock and roll partival szórakoztatja többek között a nagyérdemqt. A többi sztárvendég nevét egyelőre titok övezi.
Asztalfoglalás és a jegyek árusítása hétfőtől megkezdődik a győri sportigazgatóságon (Batthyány tér 1., telefon: 96/527-708).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mozaik

Edzőképzés. A Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség MLSZ „D”… Tovább olvasom