Délmagyar logó

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -4°C | 1°C

Villányi borvacsora

a Mediterranóban

A villányi borvidék egyik leghíresebb képviselője, a Gere-borászat mutatkozik be hat fajtájával pénteken este hét órától Sopronban, a Mediterrano borvacsoráján.
A Mediterrano immár negyedik éve rendez borvacsorát, melynek célja a magyarországi borvidékek bemutatása és a kulturált borfogyasztás népszerűsítése. Az elmúlt időszakban szinte valamennyi borvidékünk leghíresebb pincészetei – köztük soproniak is – bemutatkoztak az étteremben.
– Gere Attila borai egészen különleges élményt ígérnek – mondta el Schaller Tamás, a Mediterrano sales managere. – A legfinomabb villányi borokat a pincészet vezető sommelier-je mutatja be, mindegyik fajtáról elmondva a jellegzetességeket és a legérdekesebb tudnivalókat. Összesen hat fajtát kóstolhatnak meg a vendégeink, kezdve a könnyedebb, lágyabb borokkal, s a végére hagyva a legkülönlegesebbet, a pincészet csúcsborát, a Gere Kopárt. A fajták bemutatása után lehetőség van a visszakóstolásra is. A borvacsorán hétfogásos menüt szolgálunk fel, amely természetesen harmonizál a borokkal. A séfünk és a pincészet között több hetes egyeztetés zajlott, míg véglegesítették az italkínálatot és az ételsort.
A borvacsora február 23-án, pénteken este hét órakor kezdődik a Mediterrano Il Grande éttermében. Előzetesen célszerű asztalt foglalni a 99/508–300-as telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év közben ugranak majd rá a pályázati pénzekre

Élő organizmus a városi költségvetés, amely pályázatokon elnyert források következtében duzzad év… Tovább olvasom