Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 27°C Még több cikk.

virág remekelt

torna

A görögországi junior EB-n a magyar válogatott a dicséretes 10. helyet érte el, a csapat tagja volt a győri Virág Zsolt is, aki Puskás Jenő szövetségi kapitány szerint a csapat legjobbja volt. Virág Zsolt öt szeren indult és hiba nélkül, jó pontszámokat szerezve segítette a csapatot a jó eredményhez.


Svájcban, St. Gallenben találkoztak Európa junior és felnőtt válogatott tornászai, a győri színeket Szűcs Róbert edző vezetésével Szabó Nándor és Virág Zsolt képviselték. Összetettben Virág Zsolt az értékes 6., Szabó Nándor a 8. helyet szerezte meg. A szerenkénti döntőkbe Szabó Nándor került be nyújtón, ahol óriási fegyvertényt végrehajtva japán és horvát ellenfelek előtt aranyérmes lett.
A budapesti TF-csarnokban megrendezett felnőtt- és ifjúsági vidékbajnokságon kiemelkedően szerepeltek a Bercsényi DSE tornászai Szűcs Róbert és Arnold Gergely edzők vezetésével. A felnőttek között Bakács Adrián összetett vidékbajnoki címet szerzett és a szerenkénti döntőkben még 5 aranyérmet. Az ifjúsági Szokodi András sem akart lemaradni klubtársától, hisz ő is megnyerte az összetettet és az öt szeren szintén aranyérmet szerzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglátogatja Pozsony emlékhelyeit?

Tovább olvasom