Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Virág Zsolt gyógyulásáért fürdenek

Torna Munkatársunktól A győri Rába Quelle fürdő vezetője, Kovacsics Imre bejelentette, az intézmény minden e hétvégén megváltott belépőjegy után száz forintot felajánl Virág Zsolt családjának. Számításaik szerint ez mintegy 300.000 forint körüli összeg lesz.
A makói diákolimpián súlyos gerincsérülést szenvedett 17 éves győri tornász, Virág Zsolt megsegítéséért összefogott a város sporttársadalma. A Kisalföldben megírtuk, hogy a tornászalapítványra eddig mintegy félmillió forint érkezett a nevére és az éttermi akcióból származó több mint egymillió forint is a számlára kerül.
„ Nagyon megérintett a fiatal fiú tragédiája, egy egészséges sportoló élete ment tönkre egy pillanat alatt – mondja Kovacsics Imre, a győri Rába Quelle fürdő igazgatója. – Eldöntöttem, a magunk módján mi is segítünk, de másoktól eltérően nem az alapítványnak utaljuk át az összeget. Zsolt kórházi ápolása nyilván nagy terhet ró a családra, ezért én a jövő héten az édesanyának szeretném átadni az általunk felajánlott pénzt, hogy minél gyorsabban enyhíthessünk az anyagi gondokon.”
A Rába Quelle fürdő felajánlotta, hogy az ezen a hétvégén megváltott minden belépőjegy után 100 forintot ad a Virág családnak. Az előzetes számítások szerint az összeg 300 ezer forint körül várható, de természetesen minél többen keresik fel a fürdőt szombaton és vasárnap, annál több pénzt kap majd a család...
Zsolt édesanyja, Pál Stefánia meghatódott a győriek segítőkészségén és külön örül a hétvégi újabb akciónak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvénysértés vagy nem?

Sopron Munkatársunktól Jogsértést követett el Fodor Tamás – jelentette ki Kalmár István, az… Tovább olvasom