Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Virágok éneke

Győr. A Nyugdíjasok Győri Érdekvédelmi Egyesülete idén rendezi meg első alkalommal a Virágom, virágom című egyéni és csoportos népdaléneklési versenyt, valamint virágkötészeti bemutatót. A július 28-án zajló eseményre egy virágénekkel és egy szabadon választott népdallal lehet nevezni. A jelentkezéseket személyesen a Petőfi Sándor Művelődési Ház információjánál, illetve postai úton az egyesület címére várják július 15-ig.

Harcsafogó verseny

Dunaszeg. A Kisalföld MGTSZ Horgász Egyesület dunaszegi horgásztaván július 9-én este 8 órától ismételten megrendezi hagyományos harcsafogó versenyét. Nevezni a helyszínen lehet este 7 órától.

Nyári táborok

Győr. Radics Erzsike ingyenes Etka-jóga-tábort szervezett július 11-től 16-ig a Holt-Duna ágánál. A délelőtt 9-től 11 óráig, illetve délután 15-től 17-ig zajló foglalkozások közötti ebédidőben előadóművészek szórakoztatják a látogatókat. Az utolsó előtti nap vendége Etka anyó. Érdeklődni a 70/940-8824-es számú telefonon lehet.

Szúnyogirtás

Győr. Légi kémiai szúnyoggyérítést terveznek a megyeszékhely közigazgatási területe felett holnap, illetve nem megfelelő időjárás esetén az ezt követő három napon belül. Figyelem, a kijuttatandó szer (K-Othrin ULV) méhekre veszélyes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KIFESTŐK/Élet a farmon

Nyomtassa ki gyermekének 14 új kifestőnket, rajtuk a ház körül élő, kedves állatokkal! Tovább olvasom