Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

Virágok éneke

Győr. A Nyugdíjasok Győri Érdekvédelmi Egyesülete idén rendezi meg első alkalommal a Virágom, virágom című egyéni és csoportos népdaléneklési versenyt, valamint virágkötészeti bemutatót. A július 28-án zajló eseményre egy virágénekkel és egy szabadon választott népdallal lehet nevezni. A jelentkezéseket személyesen a Petőfi Sándor Művelődési Ház információjánál, illetve postai úton az egyesület címére várják július 15-ig.

Harcsafogó verseny

Dunaszeg. A Kisalföld MGTSZ Horgász Egyesület dunaszegi horgásztaván július 9-én este 8 órától ismételten megrendezi hagyományos harcsafogó versenyét. Nevezni a helyszínen lehet este 7 órától.

Nyári táborok

Győr. Radics Erzsike ingyenes Etka-jóga-tábort szervezett július 11-től 16-ig a Holt-Duna ágánál. A délelőtt 9-től 11 óráig, illetve délután 15-től 17-ig zajló foglalkozások közötti ebédidőben előadóművészek szórakoztatják a látogatókat. Az utolsó előtti nap vendége Etka anyó. Érdeklődni a 70/940-8824-es számú telefonon lehet.

Szúnyogirtás

Győr. Légi kémiai szúnyoggyérítést terveznek a megyeszékhely közigazgatási területe felett holnap, illetve nem megfelelő időjárás esetén az ezt követő három napon belül. Figyelem, a kijuttatandó szer (K-Othrin ULV) méhekre veszélyes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a játékoskeringő

Labdarúgás

Nincsenek irigylésre méltó helyzetben az anyagiakban amúgy is… Tovább olvasom