Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Vita a fertődi honlap körül

A Fertődért Egyesületnek még a programjai sem kerülhetnek fel Fertőd város honlapjára – panaszolja elnökük. A polgármester szerint az önkormányzat weboldalán nincs helye kampánycélú információnak. Az egyesület vezetője a választásokon ellenfele lesz a hivatalban lévő városvezetőnek.
– Év eleje óta próbálom elérni a fertődi honlap webmesterénél, hogy a Fertődért Egyesületet is tegye fel a helyi civil szervezetek közé – panaszolta szerkesztőségünknek Horváth Zoltán, az egyesület vezetője. – Próbálkozásaim rendre kudarcot vallottak, még a programunk sem olvasható az interneten. Ha kaptam választ egyáltalán, akkor csak annyit, hogy a weblap kezelője az önkormányzat, vagyis csak a hivatalból érkező utasítások szerint járhat el az informatikus.
– A fertődi honlapra valóban csak önkormányzati hírek kerülhetnek fel, illetve tízezer forintért lehetőséget adunk a helyi vállalkozásoknak a bemutatkozásra – reagált az egyesület panaszára Fülöp Géza polgármester. – Politikai jellegű információkat pedig egyáltalán nem engedünk itt megjelenni, sem az egyik, sem a másik oldalnak. Választási kampány van, nagyon óvatosan kell most bánni minden információval. Az egyesület is részt vesz a politikai csatározásban, hiszen Horváth Zoltán személyében polgármesterjelöltjük is van – tette hozzá a hivatalban lévő városvezető, aki ugyancsak ott van a versenyben, hiszen újra indul a polgármesteri székért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszabb távra tervez

Román junior-világbajnok kapussal erősített a magyar bajnok

Audi-ETO. Stancuta Guiu… Tovább olvasom