Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Vita a szomszédok között

Jelentéktelennek tűnő ügy miatt tört ki nézeteltérés a harkai Szuszay Lászlóné és szomszédja, Németh Ferenc között. Az ok: Szuszayné cserepes virágai elszáradtak.

Régóta nem beszélnek

– Bár tíz éve nem beszélünk egymással, az egy évtized alatt komolyabb összetűzésünk nem volt a szomszédommal – mondja Szuszay Lászlóné. – Korábban jóban voltunk, egyszer csak megromlott közöttünk a viszony. Mostanra olyannyira, hogy a szomszéd permetezte a kertjét és átnyúlt a kerítésen. A szer egy jó félméteres sávban mindent kiégetett. Még belegondolni is rossz, ha az unokák kint játszanak az udvaron, és megfogják a vegyszeres füvet, virágokat. Még komolyabb baj is lehetett volna belőle. Az esetet jelentettük a harkai jegyzőnek is, aki megígérte, intézkedik az ügyben.

Szeretné gyorsan lezárni

Németh Ferenc szomszéd azt mondja, szeretné mihamarabb lezárni az ügyet, szerinte felesleges túlbonyolítani a helyzetet. – Napközben alig vagyok otthon, nekem pedig nem érdekem, hogy bármi kárt tegyek a mellettem lévő családnak, egyébként nem nyúltam át a kerítésen és nem is permeteztem az udvaron – tette hozzá. – Azt pedig nehezen tudom elképzelni, hogy a permetezés miatt száradtak volna el a virágok. A helyzetünket tovább bonyolítja, hogy a múltkoriban le szerettem volna festeni a kerítésünket, Szuszayné nem engedett be az udvarára. Mindenesetre meg kell várnunk a jegyzői határozatot.

Helyszíni bejárás

Dr. Ballai Hajnalka, Harka jegyzője lapunknak elmondta, a héten kapták meg az írásos bejelentést a sértettől, ezt követően helyszíni bejárást tartanak. A hivatalnak harminc napja van arra, hogy meghozza határozatát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszabb távra tervez

Román junior-világbajnok kapussal erősített a magyar bajnok

Audi-ETO. Stancuta Guiu… Tovább olvasom