Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Vitát javasol az SZDSZ az EP-választás előtt

Az első vitára, amely belpolitikai kérdésekkel foglalkozna, csak a parlamenti pártok vezetőit hívnák, második vita európai kérdésekkel foglalkozna.
Az SZDSZ két vitát is javasol az európai parlamenti választások előtt - mondta keddi sajtótájkoztatóján a párt elnöke. Fodor Gábor hozzátette, az első vitára, amely belpolitikai kérdésekkel foglalkozna, csak a parlamenti pártok vezetőit hívnák, hiszen ezeknek a kérdéseknek parlamenti vetülete van. A második vita európai kérdésekkel foglalkozna, ide azon pártok és szervezetek listavezetőit várják, amelyek listát tudnak állítani az EP-választásra.

Az SZDSZ a következő napokban keresi meg a pártok képviselőit, hogy egyeztessenek a vita, illetve viták időpontjáról, helyszínéről, és egyéb részletekről.

Az SZDSZ elnöke beszélt a napokban feltűnt sertésinfluenza-járványról. Fodor Gábor a hazai illetékes hatóságoktól hatékony és gyors fellépést vár, míg a kormánytól világos és pontos információkat a járvánnyal kapcsolatos teendőkről és a megelőzés lehetőségeiről

Az SZDSZ vezetői közül többen is részt vesznek annak a tiszalöki roma férfinak a temetésén, akit a múlt héten gyilkoltak meg. Fodor Gábor szerint nem lehet ölbe tett kézzel nézni azokat a szélsőséges és rasszista megnyilvánulásokat, amelyek az utóbbi időben elszaporodtak Magyarországon. Az SZDSZ elnöke valamennyi közszereplőtől példamutató magatartást vár el.

Olvasóink írták

 • 3. comet 2009. április 28. 17:12
  „A napokban Bokros, most meg Fodorról hallunk. A magyar politika két meghatározó egyéniságe.”
 • 2. garbon 2009. április 28. 14:30
  „Fodor Gábor által vezetett párt teljes mértékben a szemétbe dobható nincs alternatívája. Soha többet nem fognak a hatalom közelébe jutni mert egy gyalázatos tolvaj banda amely nem érdemel mást.”
 • 1. achilleus 2009. április 28. 12:59
  „"Fodor Gábor hozzátette, az első vitára, amely belpolitikai kérdésekkel foglalkozna, csak a parlamenti pártok vezetőit hívnák, hiszen ezeknek a kérdéseknek parlamenti vetülete van."

  Értelmezze már nekem ezt a baromságot valaki? Nem ennek a kirekesztő akciónak az okaira vagyok kíváncsi, mert azt sejtem, hanem ennek a szánalmas magyarázatnak valamiféle indokára. Például mi az a "parlamenti vetület"?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyengül a tőzsdeindex, stabil a forint

Egy euróért kedden reggel 295,6 forintot adtak, míg a múlt hét végén még 298 forintba került a közös… Tovább olvasom