Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Vitatják Katie Holmes terhességét

Katie Holmes valóban terhes vagy csak egy túlméretezett labdát hord a blúza alatt? Ezt a kérdést tette fel a héten több amerikai bulvárlap is, miután a színésznőről egy igen különös fotó látott napvilágot.
A kép alapján jogosan merül fel a kérdés: így néz ki egy kilencedik hónapban járó kismama? Katie ugyanis nemcsak, hogy nem hízott, arca, karja vékonyabb, mint valaha, a melle sem nőtt, pocakjának alakja pedig több, mint gyanús. Úgy néz ki, mintha egy csak egy strandladba lenne a blúza alatt.

Ami ezenkívül elgondolkodtató még, hogy a színésznő még most, (ál)terhessége utolsó heteiben is szűk farmert hord, amit gond nélkül be tud gombolni, s szemtanúk szerint olyan könnyedén, légiesen jár, ami egy kismamának sem menne, rajta kívül. Ami még gyanús lehet, hogy Katie Holmes augusztusban jelentette be, hogy három hónapos terhes, ez alapján a kicsinek azonban már körülbelül három hónapja meg kellett volna születnie...

Az amerikai pletykalapok már régebben is pedzegették, hogy Katie Holmes és Tom Cruise kapcsolata csupán egy ügyes színjáték része. A színész ugyanis állítólag saját neméhez vonzódik, s busás összeget fizet Katie-nek azért, hogy alibit biztosítson neki. Rossz nyelvek szerint a baba-ötlet is azért merült fel, hogy hárítsák az őket ért vádakat, s a "szülés" után majd egy örökbefogadott kisbabával rukkolnak elő.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fantáziamenüktől a nagyi sütijéig

Főzni és a főztünket megenni igenis jó dolog. S mivel születésünktől kezdve egészen halálunkig… Tovább olvasom