Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 15°C Még több cikk.

Viva levetkőzött

Újabb szuper fejezet került a médiatényezőként ismert Viva életművébe. Ezúttal az egyik erotikus magazinnak pózolt.

Újabb szuper fejezet került a médiatényezőként ismert Viva életművébe. Ezúttal az egyik erotikus magazin vezetői gondolták úgy, hogy a Bajkeverőkben feltűnt kishölgy jót tesz majd az eladásnak. Nyilván igazuk is van.

A Viléna Viva néven anyakönyvezett lány 18 évesen gondolta úgy, ideje megmutatni szüleinek, mire is képes: több plasztikai műtét után a pornóiparban találta meg az önkifejezés hozzá legközelebb álló módját.

Viva azt mondja, megválogatja, kivel és mit dolgozik. Igaz, ezen a

fotózáson nem sokat gondolkodott, hiszen, mint mondja, a képek világa elég közel áll hozzá.

-Azért vállaltam, mert barbis. Ami nem tetszik, azt nem csinálom – mondja.

A 21 éves lányra sokoldalúsága miatt még nagy jövő várhat, hiszen néhány héttel ezelőtt – ahogy mondani szokás – stúdióba vonult, hogy egy rapformáció vokalistájaként emelje a produkció színvonalát.

Na, de inkább vissza a villanó vakuk világába. A kamera előtt profi módon pózoló Viváról ki gondolná, hogy szabadidejében Dosztojevszkijt olvas, vagy ha nem azt, akkor a Bibliát, amelyet kedvenc olvasmányaként jelölt meg.

Sőt, az egygyermekes anyuka mostanság az egyetem padjait koptatgatja, turizmus szakon. Viva olyan lelkes, hogy az előadásokra néha még kiskutyáját is beviszi. Munkájában pedig azt szereti a legjobban, hogy nem nehéz.

Viva büszke arra, hogy a mának él. Bár egyszer majd, valamikor szeretne egy szépségszalont nyitni, egyelőre még élvezi az életet és a sok érdekes embert, aki körül veszi.

A fotózás több, mint hat órán keresztül vette igénybe Viva többségében mesterséges bájait.

De a kedves mosolyú leányzó az utolsó percben is ugyanolyan lelkes volt, mint a kora reggeli órán.

A zsenge kora ellenére már sokmindenen keresztül ment lány jó úton halad, hogy egyik kedvenc színésznője, Pamela Anderson nyomdokaiba lépjen. Ha másban nem, hát kebelméretben talán utolérheti az egykori életmentőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város érdekeire figyelemmel

(Lakossági akarat – Kisalföld, 2006. április 22., 8. oldal) Tovább olvasom