Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Volner: csak a Jobbik a valódi alternatíva a kormánnyal szemben

A Fidesz és a baloldal közös jellemzője, hogy a status quót egyaránt fent kívánják tartani - mondta a Jobbik alelnöke.
A Jobbikot nevezte egyedüli valódi alternatívának a jelenlegi kormányoldallal szemben a párt alelnöke. Véleménye szerint a baloldal is ugyanúgy az elmúlt 22 év elhibázott politikájának folytatásában érdekelt, mint a Fidesz.

Erről Volner János beszélt szombati sajtótájékoztatóján.

Hangsúlyozta: bár három pólusú a magyar belpolitika, valódi választási lehetőség csupán kettő van. Szerinte az első pólus "a jelenleg éppen a kormányzati alkalmatlanságát bizonyító Fidesz", a második pedig a "bevallottan az Egyesült Államokból pénzelt baloldal az MSZP-vel, Bajnaival és az LMP-vel".

A jobbikos politikus kiemelte: a Fidesz és a baloldal közös jellemzője, hogy a status quót egyaránt fent kívánják tartani. Szerinte ezt bizonyítja, hogy egyikük sem fordul szembe a "pénzhatalommal", és nem állnak az emberek oldalára a bankok ellenében, valamint nem építenek az EU mellett más felvevőpiacot a magyar gazdaság számára, ezáltal a világ leglassabb gazdasági fejlődést produkáló övezetéhez kötik Magyarországot. Emellett a Fidesz és a baloldal esetében a Jobbik szerint a pártokhoz kötődő nagyvállalkozók és nagyvállalatok határozzák meg gazdaságpolitikájuk irányát.

Végül Volner János úgy fogalmazott: "a Fidesz és a baloldal közös jellemzője, hogy kiszolgálják Izraelt és a cionista törekvéseket. Nem csupán megszavazták az Országgyűlésben Izrael társulási szerződéseit az EU-val, de a zsidó szervezetek egyetlen füttyentésére a Fidesz Bajnai Gordonnal és az LMP-vel közösen megalakította a Jobbik-ellenes nagykoalíciót".

A Jobbik - a harmadik pólus - ezzel szemben vissza szeretné szerezni Magyarország Keleten elveszített felvevőpiacait, a Jobbiknak nincsenek "oligarchái", és politikáját a nemzeti érdekek képviselete határozza meg, Izrael kérdésében pedig az igazságot képviseli, és nem volt hajlandó egy olyan, faji diszkriminációt alkalmazó állam társult tagságát támogatni, amelyet ENSZ-határozatok tucatjai ítéltek el erőszakos, rasszista fellépései miatt - fogalmazott Volner János.

Olvasóink írták

  • 1. Qllancs 2012. december 29. 16:51
    „Jobbik..inkább NEEEEEEEEE!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: előkészítetlen a kötelező erkölcs- és hitoktatás bevezetése

A kötelező erkölcs- és hitoktatást 2013 szeptemberétől vezetnék be az általános iskolákban. Tovább olvasom