Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Volt SZDSZ-eseket jelölne képviselőnek az MDF?

Volt SZDSZ-es "húzóembereket" venne a jövő évi parlamenti választások képviselőjelölti listájára a Magyar Demokrata Fórum (MDF); az ezzel kapcsolatos alkuról az MDF vezetői a legmagasabb szinten határoztak - írja a Magyar Nemzet a szombati számában saját értesüléseire hivatkozva.
Az index.hu pénteki hírére utalva a lap megemlíti Kuncze Gábor nevét. A Magyar Nemzet szerint a jelöltlistán a szabaddemokraták volt elnöke mellett feltűnik majd Horn Gábor, Pethő Iván, vagy éppen - a közeledési szándékát már korábban kinyilvánító - Magyar Bálint is. Az MDF-es képviselő-aspiránsok között nagy vitát váltott ki az elképzelés. A lap információi szerint nem elképzelhetetlen, hogy Herényi Károly is kimarad a befutóesélyesek közül.

Ráadásul - írja az újság - felmerült az is, hogy Herényit "dobják" az UD-ügy miatt.

Elképzelhető Somogyi Zoltán, a Political Capital korábbi vezetőjének képviselő-jelöltsége; ha ő úgy dönt, hogy képviselő akar lenni, biztosan előkelő helyet kap a listán.

Olvasóink írták

 • 10. Sisapista 2009. november 21. 21:21
  „Na ezért nem szavaz egy épeszű magyar ember sem az MDF-re.”
 • 9. franzvon 2009. november 21. 20:08
  „Sikercsapat lesz ez...
  Azér´ hereméretűre szükség lehet még...”
 • 8. tintasbarns 2009. november 21. 19:15
  „Megtalálta szar a barátjait. Kunce, Magyar Dávid Bokros és még sokan mások. Antal forog a sirjában, hogy elbaszták ezt a pártot a húgyagyú Dávid és csapata.”
 • 7. patah 2009. november 21. 17:22
  „és így lett: MSZDSZF - olvassuk majd a történelem könyvekben!!!! Őrület, ha ezek normálisak, akkor...!!!!!!!”
 • 6. dodó 2009. november 21. 16:38
  „"2009-11-21. 11:55
  Régi-új paktum: szadeszos zsidókat indítana listáján az MDF

  Volt SZDSZ-es "húzóembereket" - azaz a magyarellenességben mindig is élen járó zsidókat, az ávós főtisztek csemetéit - venne a jövő évi parlamenti választások képviselőjelölti listájára a Magyar(talan) (anti)Demokrata Fórum (MDF); az ezzel kapcsolatos alkuról az MDF vezetői a legmagasabb szinten határoztak.
  A Magyar Nemzet szerint a jelöltlistán a szabaddemokraták volt elnöke, Kuncze Gábor mellett feltűnik majd Horn Gábor, Pethő Iván, vagy éppen - a közeledési szándékát már korábban kinyilvánító - Magyar Bálint is. Az MDF-es képviselő-aspiránsok között nagy vitát váltott ki az elképzelés. A lap információi szerint nem elképzelhetetlen, hogy Herényi Károly is kimarad a befutóesélyesek közül, mert másoknak is kell a hely. Ráadásul - írja az újság - felmerült az is, hogy Herényit ,,dobják" az UD-ügy miatt."”
 • 5. achilleus 2009. november 21. 15:27
  „Egyre kacifántosabb: Megvan a kapcsolat az NBH-felé is? Political Capital?? Akkor lassan várható az újabb AngelFire ügynöklista az egyházi személyekről? Kíváncsi vagyok Hit Gyülekezetes lesz-e benne???? Vagy majd csak a következő körben???

  "A Poltical Capital 2004 óta politikai tanácsadóként segíti a valójában már nem is létező MDF-et. Dávid Ibolya tavaly osszel azzal támadta meg az MDF elnökjelöltségéért elinduló vetélytársát, Almássy Kornélt, hogy a nála lévo hangfelvétel azt bizonyítja: Almássy az UD Zrt.-vel meg akarta figyeltetni ot. Ilyen felvételeket csak az NBH megbízásából készíthetnek Magyarországon - írja a lap. Gyulai Attila, a PC ügyvezeto igazgatója az újságnak elmondta: 2005-ben cége létrehozott egy kutatócsoportot, amely "regionális politikai "szélsoségekkel" foglalkozott. Ezután 2006-ban kaptak megbízást az NBH-tól, amelynek részleteirol azonban nem nyilatkozott. Az NBH részéről még nem reagáltak a megjelent információkra. A most kirobbant botrány, -a cigánygyilkosságok "hibái" után- egy újabb bizonyíték lehet arra nézve, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal aktívan beavatkozik a belpolitikai történésekbe ahelyett, hogy a nemzet biztonságát védené például a sokak szerint külföldi titkosszolgálati, politikai kapcsolatokkal is rendelkező Political Capitaltól."”
 • 4. tintasbarns 2009. november 21. 15:13
  „Elmehetnek ezek a mocskok oda ahová valók.”
 • 3. TELSTAR 2009. november 21. 14:44
  „Ezek síkhülyék. Én meg már csak egy kávét kérek.”
 • 2. achilleus 2009. november 21. 12:33
  „Bokros után miért ne jöhetnének az SZDSZ-esek is. Közös pontok a smukkos "Tisztelet Társasága" a Xénia-láz és már ott is vagyunk az új szavazóbrigádnál, a "Hit Gyülekezeténél". Csak azon csodálkozom, hogy ezen kisegyház híveinek (tagjainak) hite, hogyan egyeztethető össze azzal a pénz-, szavazat-, és befolyáshajhászattal, amit egyesek e kisvallás örve alatt művelnek?”
 • 1. TrombiFrédi 2009. november 21. 11:15
  „Ej ej ez a "politikai prostitució", avagy a hatalomért semmi sem drága, szegény Antall József mennyit foroghat a sírjában!? Gondolom Ibolyka szerint ez az esetleges "összeborulás" is az "Antall-i örökség része"!?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megütött egy alpolgármestert az Echo tv munkatársa!

Inzultálta, majd kétszer is megütötte Szigetmonostor alpolgármesterét pénteken este egy helyi… Tovább olvasom