Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

Vona: a gyermeknevelés legyen nyugdíjszerző tevékenység

A Jobbik a gyermeknevelés nyugdíjszerző tevékenységgé minősítését szeretné elérni a jövőben - hangoztatta Vona Gábor, a párt elnöke vasárnap, a Radikális változás című szakmai konferenciasorozat előtt tartott sajtótájékoztatón a fővárosban.
A pártelnök a népesedés- és ifjúságpolitika témájú rendezvény előtt azt mondta, hogy ennek az elképzelésnek a finanszírozásához később maguk a gyermekek is hozzájárulnának: keresetük bizonyos százalékát a szüleik nyugdíjára fordíthatná az állam.

Mint hozzátette: a párt családbarát politikájába többek között beletartozik a családi adózás bevezetése is.

Vona Gábor a párt ifjúságpolitikájával kapcsolatban annyit közölt, hogy ezen a területen meg kell jeleníteni hazafiasságot, a nemzettudathoz való tartozást.

Saját programjukról pedig azt mondta, hogy "ma egyedül a Jobbiknak van programja az országot érintő súlyos problémák megoldására, ezért bárki is alakítson kormányt a választások után, két lehetőség vár rá: vagy átveszi a Jobbik programját, vagy átadja a helyét a Jobbiknak.

Olvasóink írták

 • 11. bo 2009. november 09. 06:35
  „Ennek elgurult a gyógyszere! Ennyire benyalni a cigányoknak... még ők is! Ha ezt magától találta ki, a jobbik kereshet egy másik vezírt, mondjuk a Kolompár Orbánt!:-))))”
 • 10. KovácsPistike 2009. november 08. 20:53
  „Álmodik a nyomor. Hogy lehet egy állítólag ellenzéki párt ennyire tájékozatlan az ország helyzetéről?

  Demokrácia=demokraták+erkölcs
  jobbik=mszp=szdsz=mdf
  A muternak sem tetszik a szegfű, a fater meg állandóan takarít galambok után.”
 • 9. lidocain 2009. november 08. 19:11
  „ez a cikk egy semmitmondó kalap sz@r de arra jó,hogy annak akinek erre van igénye mocskolhassa a Jobbikot és Vona Gábort. gondolom ez is volt az írója elsődleges célja.”
 • 8. KolompárRómeó 2009. november 08. 17:33
  „3. hozzászólás Mizujs 2009.11.08. 15:09

  Nekem is a sokszorosan kátrányos helyzetű - még egy darabig - kisebbség jutott eszembe, ellenben náluk nem fenyeget az a veszély, hogy majd a gyerekek az adójukból egy fillért is a szüleik nyugdíjára fognak fordítani...”
 • 7. 751510 2009. november 08. 16:50
  „Az apja nevelőapja volt Zázrivecz...”
 • 6. KovácsPistike 2009. november 08. 15:43
  „Vona Gábor ultimátuma kész röhej: "vagy átveszi, ...vagy átadja a helyét"
  Az orbánfóbiásoknak jól jött a Fidesz családi adózásra vonatkozó terve, egyből le is nyúlták. Ez már több mint gusztustalan.
  A muternak nem tetszik a szegfű, a fater meg állandóan takarít galambok után.

  Demokrácia=demokraták+erkölcs
  jobbik=mszp=szdsz=mdf

  "40 centis kilátó épült 40 millióért Bodrogkeresztúron"
  http://index.hu/belfold/2009/10/04/40_centis_kilato_epult_40_millioert_bodrogkereszturon/
  "Az alpolgármester elismerte, hogy az építmény egy kicsit alacsony lett, de azt mondta, hogy a pénzből, csak ennyire futotta."
  "Egyébként pedig a hivatalban minden hivatalosan le van papírozva - szögezte le az alpolgármester."

  "10 tuskó 3,2 millióért":
  http://index.hu/belfold/2009/10/29/2_6_millios_unios_tamogatas_tiz_fatuskora/
  "Összesen 3,2 millió forintért épített uniós támogatásból kerékpáros pihenőhelyet, (eredeti projektcímén szolgáltatóházhoz kapcsolódó pihenőhelyet) Várgesztes önkormányzata. A helyi lakosok szemét azonban szúrja, hogy a milliós pihenőhely mindössze tíz, az árokparton leszórt - szaknyelven: telepített -, tuskóból áll. A polgármester szerint a beruházást nemrég ellenőrizték, és mindent rendben találtak."

  Várgesztesen egy másik pihenőhely beruházás is volt.
  A tóparti pihenőhely fejlesztése Várgesztesen
  Bruttó érték (Ft): 6 167 460,-
  Támogatási összeg (Ft): 5 000 000,-
  Nagyon pazar egy pihenőhely lehet 6 milláért! :-)”
 • 5. Mizujs 2009. november 08. 15:25
  „... mert az volt az apja neve??? :-)))))”
 • 4. 751510 2009. november 08. 15:22
  „Mizujs

  Gondolom, tisztában vagy vele, mért hívták Zázrivecznek.”
 • 3. Mizujs 2009. november 08. 15:09
  „"...ezért bárki is alakítson kormányt a választások után, két lehetőség vár rá: vagy átveszi a Jobbik programját, vagy átadja a helyét a Jobbiknak. "

  Akkor minek is nekünk a drága választás??? Tiszta pénzpocsékolás! Helyette Vona (Zazrivecz) elképzeléseit valósítsuk meg! Itt az olcsó diktatúra lehetősége, pénzbe sem kerül!!!!

  Azzal, hogy a gyereknevelés nyugdíjszerző tevékenység, egy bizonyos, nem az idén lebarnult réteg járna nagyon jól. Szülné a purdékat tízesével!!!!

  Brrr....................”
 • 2. Pinochet 2009. november 08. 14:54
  „"ma egyedül a Jobbiknak van programja az országot érintő súlyos problémák megoldására, ezért bárki is alakítson kormányt a választások után, két lehetőség vár rá: vagy átveszi a Jobbik programját, vagy átadja a helyét a Jobbiknak."
  Ez a Vona Gábor nem kicsit beképzelt azt sem tudja hogy mit beszél. A radikálisok képtelenek a realitásokat figyelembe venni, ők is csak ígérgetni tudnak.”
 • 1. Lacas 2009. november 08. 13:06
  „Elég összecsapott egy cikk.Igazából nem lehet megtudni,hogy valójában mi is az elképzelés pontosan.De persze megszokhattuk már,hogy egy Jobbikos vagy akár csak egy jó vagy akár egy épitő jellegű tervet,elképzelésről hirt sem adnak,vagy ha igen,csak negativvá,komolytalanná avagy nevetségessé alakitva mivel nem illeszkedik,vagy ellentétes a mai politikai irányzattal.A gyermekvállalást pedig mindenképpen támogatni és segiteni kell,hiszen ez a jövő záloga.Jelenleg családellenes politika folyik ezt mindenki látja”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A teljes szakaszon leállították a 2-es metrót

A teljes szakaszon leállították a 2-es metró forgalmát, mert reggel nyolc óra előtt nem sokkal… Tovább olvasom