Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Vona: sorsdöntő választás következik

A pártelnök szerint a jobbikos vezetésű települések eredményeit elhallgatja a média.
Sorsdöntő választásnak nevezte a közelgő önkormányzati voksolást a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke csütörtöki devecseri sajtótájékoztatóján.

Vona Gábor szerint az a tétje az október 12-i választásnak, hogy az adott település "pang, stagnál vagy elindul felfelé". A politikus hozzátette: felméréseik szerint jól állnak, és mindezt tisztességes kampánnyal érték el.

A pártelnök szerint a jobbikos vezetésű települések eredményeit elhallgatja a média, pedig e városok és falvak prosperálnak annak ellenére, hogy - mint fogalmazott - a Fidesz azzal fenyeget, a jobbikos polgármesterek vezetése alatt a település nem juthat pénzhez. Véleménye szerint ez nem igaz, hiszen egy-egy település ellenzéki vezetés mellett is lehet sikeres, ha agilis a vezetője.

Vona Gábor azt mondta, nem "csodát ígér", hanem azt, hogy a településből kihozzák a maximumot, ha győzelmet aratnak.

A Jobbik elnöke úgy véli, hogy a politika elszakadt az emberektől, a jobbikos polgármesterek ezzel szemben "az emberek között mozognak".

Azt mondta, az elmúlt években félmillióan elmenekültek Magyarországról, ezt a folyamatot szeretnék megállítani.

Ferenczi Gábor, a Jobbik (a Somló Környékiek a Nemzetért Egyesület és a Kisgazdapárt által is támogatott) devecseri polgármesterjelöltje kijelentette: szemléletváltásra van szükség, amelynek az a lényege, hogy a döntések előkészítésébe vonják be az embereket.

Hangsúlyozta, hogy a Jobbik olyan programot kínál, amelynek a legfontosabb elmei a munkahelyteremtés, az egészségügy rendbetétele, a közösségben gondolkodás, valamint az idősek megbecsülése. Ezenkívül az önkormányzat gazdálkodásának áttekintését ígérte, továbbá a szükséges jogi lépések megtételét és a közbiztonság megteremtését nevezte a legfontosabb feladatnak.

Ferenczi Gábor kijelentette: a jobbikos vezetésű önkormányzat képviselni fogja az iszapkárosultak érdekeit, szemben a jelenlegi kormánnyal.

A párt helyi képviselőjelöltjeinek bemutatása után a politikus azt mondta, hogy pártja, mint minden ember, a jólétben, az otthonteremtésben, a biztonságban, a bizalomban és a közösségben hisz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sukoró-ügy: elutasították az izraeli befektetők 100 milliárdos kártérítési igényét

Az állam teljesen jogszerűen mondta fel a kaszinó koncessziós szerződést - állapította meg a… Tovább olvasom