Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 3°C Még több cikk.

Vona: újra az utcára vonul a Jobbik

Budapest - Újra tüntetésekre készül a Jobbik, egyebek között azért, mert a Fidesz "elsikkasztotta az alkotmányozást" - mondta Vona Gábor kedden este Budapesten, a Kossuth Lajos téren tartott demonstráción.
A Jobbik tüntetésén - amelyet Horthy Miklós Budapestre vonulásának évfordulóján rendeztek a Kossuth Lajos téri Károlyi Mihály szobornál - a pártelnök elmondta: "jelenleg nincs demokrácia az országban", amit jól jelez, hogy egy újabb törvény szerint idegen rendőrök is bevethetőek lesznek Magyarországon, illetve az is, hogy nem támogatták a jobbik törvényjavaslatait.

Vona Gábor hangsúlyozta: "az utca a miénk volt és a miénk is marad", és úgy vélte, hogy Orbán Viktor kormányfőnek nem a Magyar Nemzeti Gárdát kéne üldöznie, hanem Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kellene börtönbe juttatnia.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. CID 2010. november 17. 21:36
  „Eddig is tudta mindenki, hogy az utcára valók, csak ők gondolták, hogy a parlamentbe. Mi ebben a meglepő ? Hazaáruló, gerinctelen banda, legalábbis a szegedi gyülekezet.”
 • 21. 3évesférfi 2010. november 17. 18:51
  „20: Ez a legnagyobb probléma...”
 • 20. horvathi 2010. november 17. 13:29
  „Elképesztő és felháborító tény - ez is csak nálunk történhetett meg -, hogy a magyar történelem legnagyobb hazaárulójának (Károlyi Mihály) szobra lehessen a törvényhozás épülete előtt!

  A szemétdombra KÁrolyi Mihály szobrával és az emlékével is!”
 • 19. igaz1017 2010. november 17. 11:42
  „Már nem sok hiányzik,hogy elszakadjon a cérna az embereknél.A környezetemben már a fideszhívők is hőbörögnek azon,hogy mit művel a pártjuk.A parlamentben tisztán megmutatkozik,amikor leszavaznak a 2/3-adosok a nemzet érdekében felvetett jobbikos javaslatokat.A napnál világosabb,hogy semmiféle elszámoltatás,a nemzet vagyonának visszaszerzése nem lesz,csak egy kis parasztvakítás.Egy Szent Korona Tan visszaállításán fáradozó alkotmányjogásszal beszélgettem,aki szerint vigyázni kell a királyság visszaállításának követelésével,mert a kipások aztán a nyakunkra ültetnek egy magukfajtát,A Szent Korona Tan nagyon rugalmas,minden korba beilleszthető,bármilyen államformára alkalmazhatő,a megmaradásunk feltétele.Sajnos amíg a parlamentben nem a magyar nemzet felemelkedésén fáradoznak,nem fogják engedni a jogfolytonosság helyreállítását .A királyság visszaállításával én is egyetértek alapvetően,de most túl sok a nemzetellenes az oszág irányításában,akár nemzeti köpönyegben is,itt nem a Jobbikra gondolok.”
 • 18. Ferrer 2010. november 17. 11:03
  „A legjobb az volt, amikor a Dúró-baby arról beszélt, hogy le kellene tartóztatni a 90 éves Biscu Bélát.
  Azt gondolom mindenki tudja, hogy a Jobbik a Fidesz szélsőséges osztálya.. Orbán zseniális volt, hogy idejében gondoskodott a legtöbb társadalmi réteg támogatásáról.”
 • 17. dblaci 2010. november 17. 09:29
  „15: én meg mindenben egyet értek a Jobbikkal, csak ebben nem. A mostani alkotmány egy vicc, ráadásul be sincs tartva, mivel nincs jogállam. Királyság kell, és Szent Korona Tan. Addig nincs miről beszélni, bohóckodás az egész.”
 • 16. tintasbarns 2010. november 17. 09:29
  „A jobbik azt csinálja mint a fidesz csinált kiviszi az embereket az utcára nép sérelme miatt és ezt jól teszi.
  A fidesz kapkodni fogja a levegőt amit el akart szívni a néptől mert ezt a nemzeti együttműködés ezt kívánja.
  Majd meglátjuk milyen tökös legényekből áll Orbán klientúra.”
 • 15. tintasbarns 2010. november 17. 09:14
  „Bár mi áron ki kell kényszeríteni A FIDESZ-től az Alkotmány tiszteletbe tartását és azt meg kell szüntetni, hogy bármelyik párt az Alkotmányt saját képére formálja. Ebben egyetértek a jobbikosokkal más vonatkozásban nem.”
 • 14. Figyelő 2010. november 17. 08:27
  „Ez a Vona az ország ellensége!”
 • 13. Figyelő 2010. november 17. 08:25
  „Vona!
  Milyen indokkal is kellene Gyurcsányt börtönbe juttatni!
  Vegye tudomásul, hogy nekünk magyar embereknek meg maga és a gárdája nem kell, és ép ezért a gárdájával együtt húzzon el ebből az országból a bús pi...ba!”
 • 12. igazságkereső 2010. november 17. 08:05
  „Maga az alkotmányozás jogi része nem nagyon érdekli az embereket, s talán ne mis kell,hogy érdekelje! Az embereket az érdekli, hogy legyen munkájuk, ebből eredően kapják meg időben a fizetésüket, - vannak helyek ahol hosszú idő óta csúsznak a kifizetésekkel! -nos Vona Gábor ez ügyben vonultathatná az embereket az utcára, de azt hatékonyan, nem pedig piknik szerűen! Vona Gábor téma és aránytévesztésben szenved,mint a legtöbb magyar ember ki azt hiszi,hogy érdeket érvényesít,közben kiderül,hogy csak piknikezett a Parlament előtt mondjuk,mert kiderült hogy még a petíciót sem vette át tőlük senki.Szóval: elsők vagyunk az országban a tökéletlen szervezés és összetartás kérdésében!!”
 • 11. 3évesférfi 2010. november 17. 07:22
  „8: Kipát rakni a szobor fejére, az megy. Trianon, tüntetés meg a százéves múltban kavarászás, ebből élni, így a felszínen maradni, az megy. Takarodjatok dolgozni!”
 • 10. 3évesférfi 2010. november 17. 07:20
  „9: Vagy mi a szlovákokat az ilyen Vona-féle idióták vezetésével.”
 • 9. Agyar 2010. november 17. 06:08
  „3. ,,lehetővé teszi továbbá a "terrorizmusa" hivatkozva személyek megfigyelését, adatrögzítést titkosszolgálati módszerekkel ügyészi engedély nélkül. "
  Ébredj már föl pajtás, ez így van mióta világ a világ. Pont ezért nem rohantak még le a szlovákok.”
 • 8. horvathi 2010. november 17. 04:13
  „A demonstráció este hat óra után megkezdődött. Ekkor egy táblát akasztottak Károlyi Mihály szobrának a nyakába "Én felelek Trianonért" szöveggel. A szobor fejére pedig egy kipát raktak.

  Mikor kerül végre a szemétbe a hazaáruló Károlyi Mihály szobra? Amíg ott áll a Parlament mellett, addig valóban nem beszélhetünk demokráciáról ebben az országban!”
 • 7. bambinaXX 2010. november 17. 01:49
  „3 almaszósz!
  azért akinek nincs oka, ne legyen beszarva!
  tisztességesen dolgozó, adózó embereket megfigyelve, mondd: mi történhet??
  engem pl. b.ki lehallgathat.”
 • 6. pltsgirl 2010. november 16. 23:59
  „IDIOTA BANDA!”
 • 5. 648452 2010. november 16. 22:45
  „1. hozzászólás Power 2010.11.16. 21:11
  A két pipogya, zöldfülű miniszterelnök-jelölt Vona és Mesterházy esetében bátorkodtam anno megkérdezni, hogy hova jutott a magyar társadalom.
  Vona most is mást beszél, mint Bodóné, mikor a bor árát kérik.
  Valaki szólhatna már ennek fafejű embernek, hogy hagyni kellene az új kormányt dolgozni.”
 • 4. Pinochet 2010. november 16. 22:03
  „Ez a Vona Gábor nem kicsit beképzelt, azt sem tudja, hogy mit beszél. A választók megfélemlítésén kívül értenek valamihez? A radikálisok egyébként is képtelenek a realitásokat figyelembe venni, csak ugrálnak, mint fing a gatyában.
  Hofi régen megmondta: jó szélvédett hely ez a medence, de a büdös is tovább megmarad.”
 • 3. almaszósz 2010. november 16. 21:55
  „Miracala - Rosszul értelmezed ugyanis a JOBBIK tiltakozik az új, FIDESZ alkotmánymódosításokkal szemben. Az egyik lehetővé teszi -áttételesen- a külföldi erők bevetését Magyarországon. A cikk nem tér ki a napokban elfogadottakra, amely lehetővé teszi továbbá a "terrorizmusa" hivatkozva személyek megfigyelését, adatrögzítést titkosszolgálati módszerekkel ügyészi engedély nélkül. Az már relatív is lehet hogy ki kit tekint terroristának.
  Ezen utóbbit sürgősséggel a Köztársasági Elnök fog /vélhetően/ kihírdetni.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyen sérültek meg egy balesetben az M5-ös autópálya kivezető szakaszán

Négyen sérültek meg egy balesetben az M5-ös autópálya kivezető szakaszán kedd este. Tovább olvasom