Délmagyar logó

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 8°C | 17°C

Wandraschek Ferenc (MVPP)

„A vidék az ország" – ez az idézet maradt meg bennem, amikor felkértek, hogy induljak országgyűlési képviselőjelöltként az MVPP támogatásával. Először is hadd köszönjem meg mindazoknak, akik ajánlószelvényükkel bizalmat szavaztak nekem. Röviden rólam: 1954. június 20-án születtem Mosonmagyar- óváron. Az ipari és gimnáziumi érettségi megszerzése után katonai éveimet Sopronban töltöttem. Feleségemmel és két gyermekemmel Lébényben élek és dolgozom. 1995 óta mezőgazdasággal és állattartással foglalkozom, így saját bőrömön érzem a vidék, a falusi ember problémáit.

Szükség van változtatásra, változásra. Sokszor a józan paraszti ész többet segít, mint a túlkomplikált, hozzá nem értő vélemény. A vidékfejlesztést nem szabad elhanyagolni, háttérbe szorítani és jelenleg a legfontosabb feladat kell hogy legyen! Miközben autópályát építünk, észre sem vesszük, hogy a természet szépségét romboljuk. Szükség van a vidék megtartóerejére, a jövőtervezés felté- teleinek megteremtésére. Ne csak a választási időszakban foglalkozzanak a vidékkel, hanem folyamatos megoldások kellenek!

A Vidék párt programja jónak tűnik, de megvalósítása rajtunk, szavazókon múlik. Jó lenne, ha nem a pénz határozná meg az emberek tudatát, hanem a jobbítási szándék. A magam részéről a vidéki emberek problémáit fogom képviselni.
Ehhez kérném az önök, földijeim szavazatát!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz százalékkal nőttek a nettó bérek

Tovább csökkent a megyei élelmiszeripar teljesítménye, folytatódott az ipar létszámvesztése. A… Tovább olvasom