Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Windows XP: 8 új hibajavítás

Microsoft 8 új hibajavítást is kiad: a foltozások közül 5 a Windows operációs rendszert érinti és van, amelyik kritikus besorolást kapott.
A sebezhetőségek javításán kívül a Microsoft két, biztonsághoz nem kapcsolódó frissítést is kiad, melyek mindegyike magas prioritást kapott. További részletek még nem állnak rendelkezésre a frissítések mibenlétéről, de az bizonyos, hogy a biztonsági javítások telepítéséhez nem lesz kötelező ezt a két eltérő célú komponenst frissíteni.

Kedden jelenik meg a Microsoft Malicious Software Removal Tool legfrissebb változata -- ez a Windows Update és a Microsoft Letöltőközponton keresztül egyaránt elérhető lesz. A szoftveróriás márciusban nem adott ki egyetlen patchet sem a szokásos időpontban, februárban azonban rekordszámban jelentette meg őket, szám szerint 12-t tett letölthetővé.

Forrás: hwsw

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem szeretjük a bókokat

Nem tudunk bókolni, és bizalmatlanok vagyunk az elismerések hallatán. A dicséret teljesítményfokozó hatásáról, valamint a nyelv és a szemléletmód kölcsönhatásáról Barát Erzsébet nyelvésszel, kultúrakutatóval beszélgettünk. A kultúrakutató szerint elgondolkodtató, hogy váratlan dicséret hallatán többnyire felébred a gyanakvásunk... Tovább olvasom