Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Winkler összejött Jugával

A Barátok köztös Juga Veronika és a Totalcaros Winkler Róbert egymásra találtak.

Juga Veronika és Winkler Róbert egymásra találtak. Mint ismeretes, a Barátok köztből ismert színésznő egy ideje egyedül él Marci fiával. Gyermeke apjával megszakadt a kapcsolata. Helyére most a népszerű műsorvezető, Winkler Róbert lépett.
 
Bár Winkler Róbert a Maximában azt mondta, hogy se felesége, se barátnője nincsen, csak Morzsa kutyájának él, Juga Veronika pedig csakis kisfiáért, Marciért rajong, mégis az a hír járja, hogy a népszerű műsorvezetőt és a Barátok közt Katáját gyengéd szálak fűzik egymáshoz. Robi nem akart semmit elárulni, talán még túl friss a dolog ahhoz, hogy elmondja országnak-világnak új kapcsolatát.

A kérdést, miszerint igaz-e a hír, hosszú csend követte, majd kis gondolkodás után visszanyerte lélekjelenlétét a Totalcar műsorvezetője.
– Nem mondok semmit a magánéletemről, és nem akarok erről a témáról beszélni – mondta Robi, aki bár nem tagadta értesülésünket, de ennél többet nem fűzött hozzá.

Mivel Juga Veronikát nem tudtuk telefonon elérni, tőle sem kaptunk megerősítést. A színésznő, aki szerepe szerint Londonban van, egyelőre nem tér vissza a sorozatba, mert kisfiának akarja szentelni minden idejét. Mindössze két hétre bukkant fel a forgatásokon, ahol mindenkinek nagyon hiányzott már a hosszú ideje otthon ülő kismama.

Farkasházi Réka, akivel együtt babáztak, felháborodottan reagált megkeresésünkre.
– Nagyon szépen kérlek, hogy hagyjátok békén Veronikát! – fakadt ki a színésznő barátnője. – A Színes Bulvár Lapnak semmi köze nincs Veronika magánéletéhez, úgyhogy én sem mondhatok semmit – védte anyatigrisként barátnőjét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörtek a Firefoxhoz

Hacker-támadás áldozatává vált a Mozilla Foundation marketing oldala, a SpreadFirefox.com, ami a… Tovább olvasom