Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Zaklatás miatt feljelentették Esztergom polgármesterét

Meggyes Tamás esztergomi polgámestert zaklatásért feljelentette a felesége, mivel három- és hatéves gyermekük előtt megfenyegette, bántalmazta, majd megrongálta autóját - erősítette meg az MTI értesülését a polgármester felesége. Meggyes Tamás szerint mindez az ellene folyó lejárató kampány része.
Kui Rózsa az eset körülményeiről elmondta, válófélben vannak, és férje - akin "alkoholos befolyásoltságot lehetett érzékelni" -, miután visszahozta a gyerekeket, édesapja lakásában közölte vele, hogy meg fogja ölni, majd kicsavarta a kezéből a telefont. Ezután az ablakból látta, hogy távozóban Meggyes Tamás kulccsal összekarcolta a kocsiját.

Kui Rózsa a feljelentést kiegészítette azzal, hogy férje nem járul hozzá gyerekeik eltartásához. A polgármester jelenlegi partnere pedig (aki ugyanabba az óvodába íratta a gyerekét, ahová az ő gyerekei járnak) folyamatosan zaklatja - tette hozzá. Bár a bíróság ideiglenes döntése szerint a gyerekek az édesanyjuknál vannak elhelyezve, Meggyes Tamás és partnere az óvodából rendszeresen elviszik a gyerekeket különböző indokokkal. Őt magát pedig "provokatív módon", olyan tettek elkövetésére akarják rábírni, amelyeket "később ellene lehet fordítani" - mondta Kui Rózsa.

Az ügyben a Dorogi Rendőrkapitányságon tettek feljelentés, de a nyomozást a Központi Nyomozó Ügyészség folytatja le, mivel Meggyes Tamásnak országgyűlési képviselőként mentelmi joga van - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség.

Esztergom polgármestere az MTI-vel közölte: "az ellenem indított lejárató kampány aktív résztvevője Kui Rózsa, válófélben lévő feleségem, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy gyermekeim kizárólagos felügyeletét megszerezze".

Meggyes Tamás kijelentette: egyik politikai riválisa tavaly ősszel felajánlotta feleségének, hogy lakást vagy házat biztosít neki a lejárató kampányban való részvételért. "Szeretném a válóperem minél hamarabb lezárni, és mivel ez csak rám tartozik, erről minél kevesebbet beszélni, mégpedig kizárólag gyermekeim érdekében" - tette hozzá a polgármester.

Olvasóink írták

 • 11. tintasbarns 2009. október 16. 11:26
  „moderálva durva”
 • 10. nem,nem,soha 2009. október 16. 09:52
  „indul a szoclib kampány.

  ez csak ízelítő...”
 • 9. madártej 2009. október 16. 08:56
  „Bayer Zsolt mai cikke Dózsafalváról erről az ügyről szól a MH onlinében például.”
 • 8. joy 2009. október 16. 08:04
  „Prolitikus.
  Tehát hazudik.”
 • 7. Rosmary53 2009. október 15. 22:26
  „7. hozzászólás vimvirepellere 2009.10.15. 21:54
  Köszönöm, elvetted a hályogot a szemem elől.. szóval ő egy betontehén, akit nem lehet levágni. De írtál két újabb nevet, ezzel megzavartad a nyugalmamat. Nekem Meggyes Tamás is elég volt.”
 • 6. vimvirepellere 2009. október 15. 21:54
  „6. hozzászólás Rosmary53 2009.10.15. 21:13

  Nem egészen. Ez a pasas tele van zűrös ügyekkel, a Fideszen belül is köpnek rá, de egyelőre nem tudják elmozdítani, mert a Fidesz számára a megbonthatatlan egység látszata a szent tehén, ahhoz nem lehet hozzányúlni. Ugyanolyan zűrös a pali, mint Lengyel Zoltán vagy Deutsch Tamás.”
 • 5. Rosmary53 2009. október 15. 21:13
  „Ez magánügy, két ember válásának csatazaja. Miért kell ebbe is belekeverni a politikát? Vihar a biliben.”
 • 4. flexsnake 2009. október 15. 20:05
  „,,Meggyes Tamás kijelentette: egyik politikai riválisa tavaly ősszel felajánlotta feleségének, hogy lakást vagy házat biztosít neki a lejárató kampányban való részvételért."
  Hogyne, persze, majd simizd meg a tollakat a hátamon :D”
 • 3. comet 2009. október 15. 18:48
  „Orbán Viktor Budapestet akarja kiganézni, mert az olyan mint egy istálló.
  Élőtte tán kezdhetné a ganézást a Fideszen belül... Ez a pár év buli, rendesen lezüllesztette a társaságot.”
 • 2. TrombiFrédi 2009. október 15. 18:43
  „Gratulálok DM, csak így tovább a "hatalmas nyelvcsapások" baloldalán, csak most bulvár dizájnban!:)”
 • 1. rozator 2009. október 15. 18:35
  „Egy fityeszes biztos nem tesz ilyet. Vagy a Viki még nem tud róla! Vagy még nincs véleménye!Vagy nem igaz! Vagy majd jönnek az ügyvédek!Vagy...vagy...vagy....!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország legnagyobb cserkészkiállítása nyílik Gödöllőn

Budapestről Gödöllőre került a magyar cserkészet központja, miután az egykori fővárosi székház… Tovább olvasom