Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Zökkenőmentes átadás-átvétel

• A csornai polgármesteri átadást is szívesen elolvasnánk a város méltósága érdekében. Köszönettel:

P. család
– A polgármesteri hivatal átadás-átvételén részt vettek a megyei közigazgatási hivatal szakemberei, valamint azért, hogy jogi hátterem legyen, felkértem egy budapesti ügyvédi irodát, hogy segítsenek az átvétel során – válaszolta megkeresésünkre Turi György polgármester.
– Hangsúlyozom, hogy az említett ügyvédi iroda vezetőjét a barátomnak nevezhetem, ezért a szolgáltatást ingyen végezték. Ugyanez az ügyvédi iroda működött közre Győrben is az átadás-átvétel alkalmával, Budapesten pedig több kerületi polgármesteri hivatal jogi tanácsadójaként tevékenykedik.
Turi György szerint az átadás-átvétel zökkenőmentesen zajlott. Kisebb hiányosságokat ugyan felfedeztek az ügyvédek, ám ezeket pótolták a hivatalban. Ugyanakkor komoly probléma nem vetődött fel. Hozzátette azonban, hogy az átvett aktákat folyamatosan tanulmányozza.
A polgármester közölte azt is, hogy a közeli napokban a termálberuházás ügyében találkozik német G1 GmbH vezetőivel. (Mint korábban beszámoltunk róla – Kisalföld, 2006. szeptember 16. –, ők kérték, hogy ne a jelenlegi fürdő területén, hanem a Vilmos parkban valósulhasson meg a tervezett termálberuházás.)
Az ipari park kapcsán pedig arról számolt be a város vezetője, hogy a jövő héten elkezdődik a víz- és csatornarendszer kiépítése a területen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitatható volt a játékvezetés Bükön

Kézilabda

Audi-ETO II–Marcali 30–27 (16–16) Tovább olvasom